Από: ΕΛΑΜ

Μήνυμα Προέδρου Ε.ΛΑ.Μ. Χρίστου Χρίστου για το Πάσχα

Μήνυμα Προέδρου Ε.ΛΑ.Μ. Χρίστου Χρίστου για το Πάσχα
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 04, 2024-10:07 View: 18

«Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλη η οικογένεια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), ευχόμαστε Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες!

Μετά τα Άγια Πάθη Του Κυρίου, ήρθε η Ανάσταση. Ευχόμαστε στον δοκιμαζόμενο Ελληνισμό της Κύπρου μας, να γιορτάσει σύντομα την ελευθερία του, και σε κάθε συμπατριώτη και συμπατριώτισσα μας, να έχουν υγεία και γαλήνη στις ψυχές και στις οικογένειες τους.

Με ενότητα και αγώνα για τα δίκαια αιτήματα μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και με σθένος, να πάψει η μισή μας Πατρίδα να είναι κατεχόμενη από τον βάρβαρο Τούρκο εισβολέα. Θα συνεχίσουμε παράλληλα να αγωνιζόμαστε για περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη και για να διαφυλάξουμε την Κυπριακή Δημοκρατία η οποία απειλείται εκτός και εντός.

Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε εμπόδιο στις προσπάθειες διάλυσης του θεσμού της οικογένειας, της βεβήλωσης και προσβολής της θρησκείας μας, διαφυλάττοντας αρχές και αξίες που κάποιοι επιχειρούν να καταστρέψουν.

Μαζί, ΔΕΝ θα επιτρέψουμε ποτέ να είμαστε η τελευταία γενιά Ελλήνων στην Κύπρο και ακούραστα θα διεκδικούμε την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητα τους.

Όσο το Ε.ΛΑ.Μ. μεγαλώνει, τόσο δυναμώνει η φωνή των Ελλήνων της Κύπρου.

Στις 9 Ιουνίου 2024, θα διεξαχθούν μαζί οι εκλογές για την Ευρωβουλή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μην αφήσετε τον παλαιοκομματισμό να μοιράσει μεταξύ του θέσεις και αξιώματα όπως ήδη κάνει πίσω από τις πλάτες των πολιτών. Δώστε ψήφο στην δική σας φωνή, στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Στόχος μας η εκλογή Ευρωβουλευτή και όσο το δυνατό η μεγαλύτερη εκπροσώπηση της Παράταξης μας σε Δημοτικά συμβούλια.

Στην Ευρωβουλή, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κόμμα Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών ECR, η Κύπρος θα αποκτήσει ΔΥΝΑΤΗ φωνή. Θα διεκδικήσει και θα απαιτήσει για τα δίκαια του Ελληνισμού της Κύπρου.

Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου Καλή Ανάσταση! Λευτεριά στην Κύπρο μας!»

Χρίστος Χρίστου, Πρόεδρος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ