Από: ΔΗΚΟ

Δήλωση Γενικού Γραμματέα ΔΗΚΟ – Απάντηση σε ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ για τα νέα μέτρα κατά της Ακρίβειας

Δήλωση Γενικού Γραμματέα ΔΗΚΟ – Απάντηση σε ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ για τα νέα μέτρα κατά της Ακρίβειας
Δημοσιεύθηκε: Μαρτίου 28, 2024-17:40 View: 19

Λαϊκίστικη προσέγγιση η προσέγγιση του ΑΚΕΛ – Στον ΔΗΣΥ απαντά ο τέως υπουργός της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ Κωνσταντίνος Πετρίδης

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, για τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας που έγκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δεν αναμέναμε δυστυχώς κάτι διαφορετικό, από την λαϊκίστικη προσέγγιση την οποία υιοθετεί και η οποία αγνοεί παντελώς τις υποχρεώσεις της χώρας μας έναντι της ΕΕ και τις δημοσιονομικές παραμέτρους τις οποίες οφείλουμε ως κράτος να ακολουθούμε.

Όσο αφορά την εξίσου λαϊκίστικη ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, στην οποία γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην επαναφορά της φορολογίας στα καύσιμα και στο ότι το μέτρο θα μπορούσε να παραταθεί για ακόμη ένα χρονικό διάστημα, στον ΔΗΣΥ απαντά ο τέως υπουργός της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ και νυν υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο οποίος σε παλαιότερες τοποθετήσεις του, στο ραδιόφωνο του Πολίτη, ανέφερε αυτολεξεί:

«…ως Υπουργός που εισήγαγα τα μέτρα θεωρώ ορθή την πρόθεση της κυβέρνησης». «Τα έκτακτα μέτρα πρέπει να τερματιστούν, με την τιμή καυσίμων χαμηλότερη, από ότι πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία, την άδικη καθολικότητα του μέτρου κλπ». «Τέτοιες τοποθετήσεις συνιστούν διολίσθηση ΔΗΣΥ σε λαϊκισμό», κατέληξε.

Γραφείο Τύπου

28 Μαρτίου 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΚΟ