Από: ΡΙΚ

Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 06, 2024-12:55 View: 6

Σε εξέλιξη σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ των ισραηλινών δυνάμεων και της Χεζμπολά. Διαδοχικοί βομβαρδισμοί σε προάστιο της Βηρυτού και επιθέσεις της σιιτικής οργάνωσης με ρουκέτες και drones στο βόρειο Ισραήλ.

Αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ σε τέμενος και σε σχολείο όπου φιλοξενούνται εκτοπισθέντες στη Γάζα, με 24 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ο χώρος θρησκευτικής λατρείας, είχε μετατραπεί σε κέντρο επιχειρήσεων της Χαμάς.

Σαφές μήνυμα ότι η χώρα του έχει το δικαίωμα να αμυνθεί και θα απαντήσει στην επίθεση του Ιράν, έστειλε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου.

Η διεθνής κοινότητα αναγνωρίζει την εποικοδομητική προσέγγιση της ελληνοκυπριακής πλευράς και επικεντρώνεται προς την κατεύθυνση της Τουρκίας, ώστε να καταστεί εφικτή η επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών στο Κυπριακό, υπογράμμισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Η Ουκρανία θα παρουσιάσει το "Σχέδιο Νίκη" προς τους συμμάχους της, το επόμενο Σαββατοκύριακο, στην αμερικανική αεροπορική βάση του Ράμστάιν στη Γερμανία.

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ