Από: ΑΚΕΛ

Η κατάληξη του «φράκτη του Νουρή» επαληθεύει τις προειδοποιήσεις του ΑΚΕΛ

Η κατάληξη του «φράκτη του Νουρή» επαληθεύει τις προειδοποιήσεις του ΑΚΕΛ
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 06, 2024-10:36 View: 5

Η κατάληξη του «φράκτη του Νουρή» επαληθεύει τις προειδοποιήσεις του ΑΚΕΛ

Το ξήλωμα του φράκτη που εγκατέστησε η κυβέρνηση Συναγερμού στην νεκρή ζώνη ήταν μονόδρομος. Το ΑΚΕΛ υπέδειξε από την πρώτη στιγμή ότι η εγκατάσταση του φράκτη ήταν μια επικίνδυνη, αναποτελεσματική και επιπόλαια ενέργεια και η κατάληξη επαληθεύει τις προειδοποιήσεις μας.

Το μόνο που πέτυχε ο «φράκτης του Νουρή» ήταν ότι απέκοψε Ελληνοκύπριους κατοίκους και γεωργούς από τις περιουσίες και τα χωράφια τους. Έφερε την Κυπριακή Δημοκρατία σε σύγκρουση με τα Ηνωμένα Έθνη. Έστειλε το μήνυμα ότι η Κυπριακή Δημοκρατία εγκαταλείπει μέρος του εδάφους της νεκρής ζώνης και πλέον στήνει διαχωριστικά τείχη στη μέση του νησιού. Και τέλος, προκλήθηκε μια δαπάνη εκατομμυρίων ευρώ που τα πληρώνει ο κυπριακός λαός.

Κάθε σοβαρός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι ο συρμάτινος φράκτης δεν θεωρήθηκε ποτέ από την τέως κυβέρνηση ως πραγματικό μέσο αποτροπής των μεταναστευτικών ροών. Αντίθετα, ο «φράκτης του Νουρή» ήταν εξ αρχής ένα προεκλογικό εργαλείο του Συναγερμού για να ψαρεύει στα νερά της ακροδεξιάς και του ρατσισμού. Για αυτό και η Πινδάρου οφείλει μια απολογία στον κυπριακό λαό ο οποίος θα πληρώσει για ακόμα μια φορά τα σπασμένα και τις εμμονές της κυβέρνησης Αναστασιάδη και του Συναγερμού.

Adblock test (Why?)

Read this on ΑΚΕΛ