Από: ΔΗΠΑ

M. MOYΣΙΟΥΤΤΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΣΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΟΒΟΛΟ

M. MOYΣΙΟΥΤΤΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΣΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΟΒΟΛΟ
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 03, 2024-15:32 View: 3

Υπομονή συστήνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών της Βουλής στους πολίτες για τα δύο πολυσήμαντα έργα ανάπλασης επί της λεωφόρου Τσερίου, από το Τσέρι μέχρι το Στρόβολο. Τα δύο έργα με την ολοκλήρωσή τους, υπογράμμισε ο βουλευτής της ΔΗ.ΠΑ-Συνεργασία, Μαρίνος Μουσιούττας θα επιφέρουν ριζικές αλλαγές στην περιοχή, καθώς θα μειώσουν σημαντικά την κυκλοφοριακή συμφόρηση και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Το πρώτο έργο αφορά την ανακατασκευή του δρόμου από το Τσέρι μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Θεόκτιστου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο. «Με βάση όσα έχουν λεχθεί στην Επιτροπή, θα χρειαστεί περίπου ακόμη ενάμιση χρόνος για την ολοκλήρωση αυτού του έργου καθώς και των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αργυροπόλεως που θα συνδέουν την περιοχή του ΓΣΠ», ανέφερε ο βουλευτής.

Σε περίπου δέκα ημέρες, ανέφερε ο κύριος Μουσιούττας, θα ξεκινήσει και το δεύτερο μεγάλο έργο στην περιοχή μήκους δύο χιλιομέτρων που εκτείνεται από το Θεόκτιστο μέχρι την Λεωφόρο Στροβόλου, έργο το οποίο θα επιβλέπει ο Δήμος Στροβόλου και όχι τα δημόσια έργα όπως γίνεται στο Τσέρι.

Υπάρχει έντονη ανησυχία από πλευράς πολιτών, όπως είπε, για την ταλαιπωρία που θα υποστούν με την ταυτόχρονη εξέλιξη των δύο έργων, ωστόσο όπως σημείωσε, θα γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις για την απάμβλυνσή του προβλήματος.

Λάβαμε διαβεβαιώσεις από τις αρμόδιες αρχές, τα Δημόσια Έργα, την Αστυνομία και τον Δήμο Στροβόλου ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας κατά τη διάρκεια των εργασιών, ανέφερε ο βουλευτής.

Ο κύριος Μουσιούττας, υπογράμμισε ότι «η Κοινοβουλευτική Επιτροπή θα παρακολουθεί στενά την πρόοδο των έργων και θα παρεμβαίνει εκεί και όπου θα χρειαστεί, πιεστικά και πυροσβεστικά, για να διασφαλιστεί ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και θα αποδώσουν τα οφέλη που υποσχέθηκαν».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ