Από: ΑΚΕΛ

Επίσκεψη ΑΚΕΛ στο Δήμο Λατσιών – Γερίου

Επίσκεψη ΑΚΕΛ στο Δήμο Λατσιών – Γερίου
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 16, 2024-16:01 View: 3

Επίσκεψη ΑΚΕΛ στο Δήμο Λατσιών – Γερίου

Συνάντηση με τον Δήμο Λατσιών-Γερίου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Λουκαΐδη, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσια της εκστρατείας που πραγματοποιεί το ΑΚΕΛ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εκ μέρους του ΑΚΕΛ ο Γιώργος Λουκαΐδης επαναβεβαίωσε ότι θα είμαστε αρωγός στις προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και για αυτό το λόγο, πραγματοποιείται μέχρι  τον Νοέμβριο παγκύπρια εκστρατεία για να καταγραφούν όλα τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και οι Κοινότητες, ώστε να προχωρήσουμε με τις κατάλληλες ενέργειες για επίλυση τους ασκώντας πίεση εκεί και όπου χρειάζεται.

Ο Δήμαρχος του νεοσύστατου Δήμου Λατσιών-Γερίου κ.Πιτταράς χαιρέτησε τη συνάντηση και υπογράμμισε ότι το ΑΚΕΛ πάντοτε ήταν κοντά στις ανάγκες και στα προβλήματα του Δήμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στα προβλήματα χρηματοδότησης του Δήμου και άλλα ζητήματα που έχουν προκύψει και αφορούν τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος και τα  μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου συμφώνησαν ότι τα σημαντικότερα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα ο νέος Δήμος είναι το κυκλοφοριακό, ο εκσυγχρονισμός της βιομηχανικής και βιοτεχνικής περιοχής ,ο μαρασμός και η εγκατάλειψη των συνοικισμών και η ανάγκη για αντιπλημμυρικές υποδομές, πυροσβεστικό και νέο αστυνομικό  σταθμό εντός του νέου Δήμου.

Επιπρόσθετα, κατά τη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα ανάγκης σχεδιασμού και δημιουργίας υποδομών από την Πολιτική Άμυνα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ενώ ακόμα εκκρεμεί το ζήτημα απαλλοτρίωσης του γηπέδου στο Γέρι.

Εκ μέρους του ΑΚΕΛ ο Γιώργος Λουκαΐδης επανέλαβε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ομαλότερη δυνατή  εφαρμογή και αντιμετώπιση των προβλημάτων της μεταρρυθμισμένης Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τελικό στόχο την αποτελεσματικότερη  και ποιοτικότερη  εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών.

Adblock test (Why?)

Read this on ΑΚΕΛ