Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας μετά τη στρατιωτική παρέλαση για την 1η Οκτωβρίου

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας μετά τη στρατιωτική παρέλαση για την 1η Οκτωβρίου
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 01, 2024-13:11 View: 4

01-10-2024 13:11

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας μετά τη στρατιωτική παρέλαση για την 1η Οκτωβρίου

Για όσο υφίσταται η παράνομη τουρκική κατοχή θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την αποτρεπτική ισχύ της Εθνικής Φρουράς, είπε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας κ. Βασίλης Πάλμας. 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη στρατιωτική παρέλαση για την 1η Οκτωβρίου, ο κ. Πάλμας είπε: «Τιμούμε σήμερα τη μνήμη και την αποφασιστικότητα όσων διαχρονικά αγωνίστηκαν για την ελευθερία και τη δημοκρατία και την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας. 

Συμπληρώνονται φέτος 64 χρόνια από την ίδρυση του ανεξάρτητου κυπριακού κράτους. Εξήντα τέσσερα χρόνια συνεχούς αγώνα για διατήρηση της ασφάλειας και επίτευξης προόδου και ευημερίας της πατρίδας μας και του λαού μας. 

Σήμερα, με υπερηφάνια και συγκίνηση διαπιστώσαμε το υψηλό ηθικό και το ακμαίο αγωνιστικό φρόνημα των συμμετεχόντων. 

Στέλνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι για όσο υφίσταται η παράνομη τουρκική κατοχή θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην άμυνά μας, ενισχύοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητες και την αποτρεπτική ισχύ της Εθνικής Φρουράς. 

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους Συμβασιούχους Οπλίτες (ΣΥΟΠ) και τους οπλίτες για την άρτια παρέλαση, και θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη που μας τίμησε με την παρουσία του.» 

(ΡΜ/ΓΣ/ΕΑθ)

Adblock test (Why?)

Read this on Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών Κυβέρνησης