Νέα σύλληψη σχετικά με υπόθεση κατοχής κάνναβης βάρους τριών κιλών

Νέα σύλληψη σχετικά με υπόθεση κατοχής κάνναβης βάρους τριών κιλών
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 01, 2024-12:22 View: 8

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 51 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών και συγκεκριμένα υπόθεσης κατοχής ποσότητας κάνναβης τριών κιλών και 200 γραμμαρίων περίπου, η οποία κατασχέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, στη Λάρνακα. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί τον Φεβρουάριο άλλοι δύο άντρες, ηλικίας 28 και 40 ετών.

Ο 51χρονος συνελήφθη λίγο πριν τις 2.00 χθες το μεσημέρι, από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα, να διερευνά.

Η ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ, το απόγευμα της 1η Φεβρουαρίου, στη Λάρνακα. Μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 28χρονος, με συνοδηγό 40χρονο και σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του χώρου αποσκευών του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους τριών κιλών και 200 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοχή του 40χρονου συνοδηγού, εντοπίστηκαν δύο σπρέι εκτόξευσης αερίου και ένα ρόπαλο.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Τόσο ο 28χρονος, όσο και ο 40χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η υπόθεση καταχωρήθηκε για άμεση εκδίκαση, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας. Στις 29 Ιουλίου, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο επέβαλε στον 28χρονο ποινή φυλάκισης διάρκειας πεντέμισι χρόνων, αφού τον έκρινε ένοχο κατά την εκδίκαση της υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. Η εκδίκαση της υπόθεσης, με κατηγορούμενο τον 40χρονο, συνεχίζεται.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου