Σύλληψη 50χρονου ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί κλοπιμαίο αυτοκίνητο

Σύλληψη 50χρονου ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί κλοπιμαίο αυτοκίνητο
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 01, 2024-09:30 View: 7

Συγκρούστηκε με περιπολικό και ιδιωτικά οχήματα για να διαφύγει

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 50 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, το βράδυ που πέρασε, στη Λεμεσό, όταν αυτός εντοπίστηκε να οδηγεί κλοπιμαίο αυτοκίνητο. Ο 50χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη, αφού προσπάθησε να διαφύγει αστυνομικού ελέγχου, οδηγώντας επικίνδυνα σε δρόμους της πόλης, όπου με το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με περιπολικό όχημα της Αστυνομίας, με άλλα τρία ιδιωτικά αυτοκίνητα και με ιδιωτική μοτοσικλέτα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.45 το βράδυ της Δευτέρας, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, αντιλήφθηκαν να οδηγείται στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό, αυτοκίνητο, η κλοπή του οποίου είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία την περασμένη Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου. Αμέσως τα μέλη της Αστυνομίας, φτάνοντας στη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη λεωφόρο Δημοκρατίας, προχώρησαν στην ανακοπή του οχήματος, με τη χρήση των φάρων και της σειρήνας του περιπολικού οχήματος τους, ωστόσο ο ύποπτος οδηγός του κλοπιμαίου οχήματος, αφού πρώτα προσέκρουσε με το όχημα του, στο πίσω μέρος του αστυνομικού οχήματος, προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη διαδρομή που ακολούθησε οδηγώντας το κλοπιμαίο όχημα ο ύποπτος, συγκρούστηκε με το όχημα του, με άλλα τρία ιδιωτικά οχήματα, καθώς και με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 25χρονος. Ο 25χρονος μοτοσικλετιστής έτυχε περίθαλψης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, από όπου έλαβε εξιτήριο στη συνέχεια.

Με τον ύποπτο να συνεχίζει την πορεία του, για να διαφύγει, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη χρήση του υπηρεσιακού οπλισμού τους, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί η ακινητοποίηση του οχήματος που οδηγούσε. Στο σημείο, γύρω στις 10.55 το βράδυ, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του ύποπτου οδηγού, άντρα ηλικίας 50 ετών, για αυτόφωρα αδικήματα. Αυτός υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών με θετικό προκαταρκτικό αποτέλεσμα.

Εναντίον του 50χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, διερευνώνται υποθέσεις κλοπής του οχήματος, κλεπταποδοχής, πρόκλησης οδικών συγκρούσεων, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, και άλλων παραβάσεων τροχαίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου