Ο Πρέσβης της Κύπρου στο Κατάρ επέδωσε τα διαπιστευτήριά του

Ο Πρέσβης της Κύπρου στο Κατάρ επέδωσε τα διαπιστευτήριά του
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 19, 2024-15:12 View: 4

19-09-2024 15:12

Ο Πρέσβης της Κύπρου στο Κατάρ επέδωσε τα διαπιστευτήριά του

Ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κράτος του Κατάρ κ. Ανδρέας Νικολαΐδης επέδωσε στις 11 Σεπτεμβρίου 2024 τα διαπιστευτήριά του στην ΑΥ Εμίρη Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι στη Ντόχα.

Σε συνάντηση που ακολούθησε, ο κ. Νικολαΐδης διαβίβασε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, εκφράζοντας την ετοιμότητα της χώρας μας για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων με το Κατάρ και την ενίσχυση της συνεργασίας σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων, ενέργειας (ΥΦΑ και ΑΠΕ), τουρισμού, πολιτισμού, μουσείων, ανώτερης εκπαίδευσης και απευθείας επαφών μεταξύ των πολιτών.

Ανταποδίδοντας, ο Εμίρης του Κατάρ εξέφρασε τους θερμούς χαιρετισμούς του προς τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, υπογραμμίζοντας τη βούληση και αποφασιστικότητα της χώρας του για περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνση των σχέσεων με την Κύπρο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν η εντατικοποίηση υψηλών επαφών στο ανώτατο επίπεδο, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις.

(ΑΦ/ΑΣ)

Adblock test (Why?)

Read this on Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών Κυβέρνησης