Από: ΡΙΚ

Προέδρος στο ΡΙΚ: "Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φτάσουμε σε λύση του Κυπριακού"

Προέδρος στο ΡΙΚ:
Δημοσιεύθηκε: Ιουλίου 20, 2024-10:57 View: 15

Στον στρατηγικό στόχο της ισχυροποίησης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην πορεία των προσπαθειών για επίτευξη λύσης του Κυπριακού, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ΡΙΚ και στον Πάρη Ποταμίτη.

"Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φτάσουμε σε λύση του Κυπριακού και θα θέσω σε δημοψήφισμα μια λύση, μόνο αν πιστεύω ακράδαντα ότι το περιεχόμενο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Κυπριακού λαού που με επέλεξε", ανέφερε ο Πρόεδρος.

Είναι εφικτή μια αμοιβαία επωφελής λύση, ξέρουμε τι θέλουμε και δεν μεμψιμοιρούμε, είπε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην σημασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την διασφάλιση μιας λειτουργικής λύσης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΡΙΚ και προβλήθηκε σήμερα στις έντεκα το πρωί από το ΡΙΚ1, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επανέλαβε πως η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί την υπαριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυβέρνησης ενώ προειδοποίησε ότι η πάροδος του χρόνου δημιουργεί νέα δεδομένα τα οποία δυσχεραίνουν τη επίτευξη λύσης.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΜΡΝ, ΧΡΥ

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ