Από: ΔΗΠΑ

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Δημοσιεύθηκε: Ιουλίου 11, 2024-11:34 View: 21

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΠΑ και βουλευτής Λευκωσίας, Αλέκος Τρυφωνίδης, τοποθετήθηκε για το πρόγραμμα μεταφοράς μαθητών, από πόρτα σε πόρτα, που διενεργείται από το Υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Ο κ. Τρυφωνίδης εξέφρασε ικανοποίηση για τη θετική ανταπόκριση από γονείς και μαθητές, ενώ σημείωσε και τη σπουδαιότητα του προγράμματος στη συνεχή προσπάθεια αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Κύπρος. Με αυτό κατά νου, ο κ. Τρυφωνίδης έκανε κάλεσμα σε όλους τους γονείς των αστικών κέντρων και των μεγάλων πόλεων να αγκαλιάσουν το πρόγραμμα, αναδεικνύοντας την ανάγκη να οργανωθεί μια ευρύτερη εκστρατεία ενημέρωσης και προσέλκυσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα.    

Παράλληλα, ο κ. Τρυφωνίδης συσχέτισε το πρόγραμμα με τις συνθήκες που διέπουν τη λειτουργία των λεωφορείων. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην ασφάλεια των παιδιών και των οδηγών, στις εργασιακές συνθήκες για τους οδηγούς και απεύθυνε έκκληση στους αρμόδιους για άμεσο χειρισμό τυχόν προβλημάτων.  

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Παράταξης επαναβεβαίωσε τη στήριξη στο θεσμό, εκφράζοντας ετοιμότητα να συμβάλει ο ίδιος και η Παράταξη εποικοδομητικά προς βελτίωση και πιο αποδοτική του λειτουργία.

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ