Από: ΡΙΚ

Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Τίτλοι Ειδήσεων:  Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 29, 2024-06:38 View: 6

Η κυβέρνηση θα πράξει ότι είναι δυνατόν, ώστε να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συνάντηση με τον ειδικό απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, θα έχει αύριο ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης, λίγα 24ωρα προτού ο Κόλιν Στιούαρτ αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, όπου θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας.

Στις πέντε αύριο το απόγευμα, ώρα Κύπρου, το "τετ-α-τετ" του ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, με την Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στο Λονδίνο.

Εβδομήντα Κύπριοι μαθητές βρίσκονται αποκλεισμένοι, μαζί με τους συνοδούς τους, σε ξενοδοχείο στην Ελβετία, εξαιτίας των κατολισθήσεων που προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα. Όλοι είναι ασφαλείς και δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο, δήλωσε στο Ρικ ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Θεόδωρος Γκότσης.

Στη Γαλλία, σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, για ανάδειξη της νέας σύνθεσης του κοινοβουλίου. Αισθητά αυξημένη η προσέλευση.

Με τις αναμετρήσεις Αγγλίας- Σλοβακίας και Ισπανίας-Γεωργίας, συνεχίζεται η φάση των "δεκαέξι" του Γιούρο. Απευθείας μετάδοση των αγώνων από την τηλεόραση του Ρικ.

ΧΠ/ΙΝ

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ