Από: ΔΗΠΑ

M. MOYΣΙΟΥΤΤΑΣ: ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ Τ.Α ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΝΑ

M. MOYΣΙΟΥΤΤΑΣ: ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ Τ.Α ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΝΑ
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 21, 2024-11:08 View: 29

Αλλαγές στη νομοθεσία που αφορά τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής, με στόχο να καταστεί πιο αποτελεσματική η εφαρμογή του νέου πλαισίου δράσης και λειτουργίας των δήμων, των κοινοτήτων και των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ).

Επίσης υπερψηφίστηκε με 21 ψήφους υπέρ και 16 εναντίον τροπολογία του Βουλευτή της ΔΗΠΑ – Συνεργασία Μαρίνου Μουσιούττα που προβλέπει αντιπροσώπευση στα συμβούλια των ΕΟΑ όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στις τοπικές αρχές αν αυτό είναι δυνατό.

Ο Βουλευτής της ΔΗΠΑ – Συνεργασία Μαρίνος Μουσιούττας ανέφερε ότι θα χρειαστούν περαιτέρω αλλαγές στη μεταρρύθμιση και ότι ξεκίνησαν ήδη καταγραφή κενών, παραλείψεων, στρεβλώσεων και έγκαιρα θα καταθέσουν προτάσεις.

Ο κύριος Μουσιούττας, τονίζει, ότι δεν πρέπει να μηδενίζουμε την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς αυτό που θα έχουμε είναι πολύ καλύτερο από αυτό που είχαμε και ότι όλοι πρέπει να συνεργαστούμε ούτως ώστε να μαζέψουμε τις όποιες στρεβλώσεις διαφανούν και να εργαστούμε για να ξεπεραστούν οι σκόπελοι.

Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, διαβεβαίωσε, θα αναλάβει πρωτοβουλία, με στόχο να πετύχει ο στόχος της μεταρρύθμισης της Τ.Α είναι να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών που μπορεί, ώστε να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής για τον πολίτη

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ