Από: ΕΛΑΜ

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι παράνομοι μετανάστες στις Φοινικούδες

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι παράνομοι μετανάστες στις Φοινικούδες
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 20, 2024-13:16 View: 22

(Επιστολή βουλευτή ΕΛΑΜ Λάρνακας Σωτήρη Ιωάννου)

Οι πρόσφατες καταγγελίες γυναικών για παρενόχλησή τους από μετανάστες με τη βιντεογράφησή τους στη παραλία των Φοινικούδων πρέπει να ανησυχήσει τις αρμόδιες αρχές.

Είναι ξεκάθαρο από την ενδυμασία τους, ότι ο λόγος που βρίσκονται εκεί είναι για να προχωρήσουν στη βιντεογράφηση γυναικών – ακόμη και ανηλίκων – και την περαιτέρω επεξεργασία του συγκεκριμένου υλικού.

Ήδη σύμφωνα με καταγγελίες που έχουμε λάβει ως Ε.ΛΑ.Μ. υλικό αυτού του είδους έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, κάτι που πρέπει να οδηγήσει την Αστυνομία και την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην έρευνα και εξιχνίαση των ατόμων που βρίσκονται πίσω από αυτές τις ιστοσελίδες.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας το έχω τονίσει σε αρκετές περιπτώσεις ότι κεντρικές περιοχές της Λάρνακας έχουν γκετοποιηθεί, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα ασφάλειας. Καλούμε τη Δημοτική Αρχή, το Κράτος με τα αρμόδια Υπουργεία και την Αστυνομία να προχωρήσουν σε στοχευμένες ενέργειες πάταξης αυτών των φαινομένων προτού να είναι αργά.

Η καθημερινή και συνεχής παρουσία Αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Λάρνακας θα λειτουργήσει αποτρεπτικά σε κάθε προσπάθεια διασάλευσης της δημόσιας τάξης, ειδικότερα για αυτά τα ευαίσθητα ζητήματα.

Σωτήρης Ιωάννου
Βουλευτής ΕΛΑΜ Λάρνακας

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ