Από: ΕΛΑΜ

Μηνύματα δράσης και αγώνα στην ψεσινή μετεκλογική εκδήλωση

Μηνύματα δράσης και αγώνα στην ψεσινή μετεκλογική εκδήλωση
Δημοσιεύθηκε: Ιουνίου 18, 2024-14:13 View: 18

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Λάρνακα η μετεκλογική μας εκδήλωση.

Ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ. Χρίστος Χρίστου, ο Ευρωβουλευτής μας Γεάδης Γεάδη και ο Βουλευτής Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου.

Στην συγκέντρωση έγινε παράλληλα και παρουσίαση όσων εξελέγησαν στην Πόλη και Επαρχία Λάρνακας στις πρόσφατες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ. ευχαρίστησε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ για την προσπάθεια τους στις πρόσφατες διπλές εκλογές, και υπογράμμισε πως από την επόμενη των εκλογών πιάσαμε δουλειά γιατί τα προβλήματα μέσα στην κοινωνία μας είναι πολλά και οι πολίτες περιμένουν από το Ε.ΛΑ.Μ. να συνεχίσει να εργάζεται ακούραστα προς επίλυση τους.

Ο Ευρωβουλευτής μας Γεάδης Γεάδη ανακοίνωσε την επίσημη εισδοχή του Ε.ΛΑ.Μ. στο Ευρωπαϊκό Κόμμα Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών ECR και τις προσπάθειες που θα καταβάλουμε στην Ευρωβουλή τόσο για το Μεταναστευτικό, το Κυπριακό, αλλά και για περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη σε κάθε κράτος μέλος της Ε.Ε.

Ο βουλευτής μας Σωτήρης Ιωάννου αφού σημείωσε την μεγάλη επιτυχία που κατάφερε η Παράταξη μας στις πρόσφατες διπλές εκλογές, κάλεσε όλους να σηκώσουν ψηλά τα μανίκια και να εργαστούν σκληρά προς επίλυση των προβλημάτων των πολιτών στις τοπικές κοινωνίες.

Η εκδήλωση μας ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ