Από: ΕΛΑΜ

Λ.Παπαγιάννης: Προκαλώ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε πόσα νομοσχέδια ψήφισαν μαζί

Λ.Παπαγιάννης: Προκαλώ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε πόσα νομοσχέδια ψήφισαν μαζί
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 27, 2024-11:28 View: 23

Συνέχεια στην μεταξύ τους ψεύτικη αντιπαράθεση ότι το Ε.ΛΑ.Μ. ψηφίζει και συνεργάζεται εντός και εκτός βουλής με τον ΔΗΣΥ ή το ΑΚΕΛ δόθηκε σήμερα μεταξύ βουλευτών των δύο κομμάτων στην πρωινή εκπομπή του Άλφα.

Οι κύριοι Κουλλά και Λουκαΐδης παρόλο που προσπάθησαν να μεταδώσουν ξανά αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας, κατέληξαν ότι απλά διαφωνούν.

Ο βουλευτής Αμμοχώστου του Ε.ΛΑ.Μ. και υποψήφιος Δήμαρχος Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης απάντησε και στους δύο, απέδειξε ότι πρόκειται για πυροτέχνημα ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, και πως η γελοιότητα αυτή ΔΕΝ πείθει κανέναν, ο λαός – η κοινή γνώμη γνωρίζει πολύ καλά την πολιτική στάση της Παράταξης μας, η οποία πολιτεύεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για τα συμφέροντα των πολιτών και της Πατρίδας μας.

Άλλοι, είπε, και ειδικά ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ προσπαθούν να παραπλανήσουν τον λαό με ψεύδη και με δήθεν αντιπαραθέσεις μεταξύ τους. Η πορεία, η δράση, οι δηλώσεις και οι ενέργειες των δύο μεγάλων κομμάτων, υπογράμμισε ο Λίνος Παπαγιάννης, αποδεικνύουν ότι τα δύο κόμματα συμπορεύονται, ταυτίζονται και θεωρούν τους ψηφοφόρους δεδομένους και χωρίς αντίληψη.

Όλες οι δηλώσεις του Λίνου Παπαγιάννη στο βίντεο της ανάρτησης.  

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ