Από: ΔΗΠΑ

Μ. ΚΑΡΟΓΙΑΝ: ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ

Μ. ΚΑΡΟΓΙΑΝ: ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 24, 2024-15:56 View: 15

«Όλη μου τη ζωή πιστεύω σε ένα πράγμα και δε θα σταματήσω ποτέ να το λέω μέχρι και την τελευταία μου πνοή. Τα πάντα στη ζωή συσχετίζονται και επιτυγχάνονται με πίστη. Έχω μάθει να έχω πίστη στη χώρα μου, πίστη στους ανθρώπους της, πίστη στη ΔΗ.ΠΑ, πίστη στους υποψηφίους μας, προπαντός, πίστη ότι με σκληρή δουλειά και συλλογικότητα το βράδυ της 9ης Ιουνίου η Παράταξή μας θα λάβει ποσοστό πέραν του 7,5% και θα εξασφαλίσει έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», υπογράμμισε ο Μάριος Καρογιάν.

Μιλώντας κατά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση που διοργάνωσε η Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ο κύριος Καρογιάν, εξέφρασε την πίστη αλλά και την περηφάνεια του για τους έξι εκλεκτούς υποψήφιους ευρωβουλευτές της Παράταξης, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ανθρώπους με ποιότητα και ήθος, αγάπη προς τον τόπο και τα κοινά αλλά και στον άνθρωπο.

Έστειλε μήνυμα, σε όσους επιχειρούν να κάμψουν το ηθικό των στελεχών και των συναγωνιστών της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, με τα χαμηλά ποσοστά που δίνουν στην Παράταξη οι δημοσκοπήσεις, διαβεβαιώνοντας ότι «στις 9 του Ιούνη η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα έχει ευρωβουλευτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα συμμετέχει στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες και θα υπηρετήσει την πατρίδα, την κοινωνία και θα στηρίξει τα λάβαρα του αγώνα μας».

Αναφέρθηκε και στους υποψηφίους για τις εκλογές της Τ.Α τονίζοντας ότι «κάποιοι διερωτούνταν αν αυτή η Παράταξη με μόνο πεντέμισι χρόνια ζωής θα μπορούσε να είχε αυτή την πλειάδα άριστων ανθρώπων στο ψηφοδέλτιό της σε όλη την ελεύθερη Κύπρο και στους κατεχόμενους Δήμους. Αυτό το κράμα της σοφίας και της εμπειρίας των μεγαλύτερων στην ηλικία ατόμων που έχει συνδυαστεί με αυτή την ορμή, τον ενθουσιασμό και το πάθος για δημιουργία των νέων ανθρώπων. Τους δώσαμε την απάντηση».

Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, έστειλε την ίδια ώρα μήνυμα προς τους πολιτικούς αρχηγούς, να εγκύψουν με συναίνεση και συλλογικότητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και να αφήσουν στην άκρη «τους φανατισμούς, τις ακρότητες, τις ανώφελες συγκρούσεις και τις άγονες αντιπαραθέσεις».

Κάποιοι, είπε, δικαιολογούν την ύπαρξή τους μέσα από συγκρούσεις, την ίδια ώρα, που ο «κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Πρέπει να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις, ο κόσμος μας χρειάζεται με ιδέες και λύσεις, όλους με ενότητα και ευθύνη να πάρουμε τον τόπο μπροστά».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

24 ΜAIOY 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ