Από: ΔΗΠΑ

Μ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ

Μ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 16, 2024-16:00 View: 19

Απαράδεκτη και προκλητική, από κάθε άποψη, υπήρξε η παρότρυνση του ηγέτη της Χεζμπολάχ προς το Λίβανο, για διάνοιξη των θαλάσσιων οδών της χώρας προς την Ευρώπη και την Κύπρο.

Η τρομοκρατική αυτή οργάνωση, έχοντας αποδεδειγμένες διασυνδέσεις με την Τουρκία και άλλα παραστρατιωτικά ισλαμικά παρακλάδια, επιχειρεί να εργαλειοποίησει το Μεταναστευτικό, σε συνέχεια της ήδη τεράστιας εργαλειοποίησης που έτυχε και τυγχάνει, είτε από γειτονικά κράτη, ή από οργανωμένα κυκλώματα εμπόρων του ανθρώπινου πόνου και της δυστυχίας.

Η Δημοκρατική Παράταξη χαιρετίζει εκ νέου την πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Προέδρου Χριστοδουλίδη, πάνω στην οποία βασίστηκε η πρόσφατη συμφωνία Ευρωπαικής Ένωσης – Λιβάνου και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να την σεβαστούν και να την εφαρμόσουν πιστά.

Παράλληλα, εκφράζουμε στήριξη στις προσπάθειες της χώρας μας να επιτηρήσει και να φυλάξει με επάρκεια και αποτελεσματικότητα τα σύνορα μας, εντός των νόμιμων και επιτρεπόμενων ορίων, αλλά με κάθε μέσο στη διάθεση μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

16 ΜΑΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ