Από: ΕΛΑΜ

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Μαρίας Νικολάου στις Ευρωεκλογές 2024

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Μαρίας Νικολάου στις Ευρωεκλογές 2024
Δημοσιεύθηκε: Μαρτίου 26, 2024-18:25 View: 20

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ανακοινώνει την υποψηφιότητα της κας Μαρίας Νικολάου για τις Ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιούνη.

Ευχόμαστε στην κα Νικολάου όπως και σε όλους του υποψήφιους μας για την Ευρωβουλή, καλή επιτυχία.

Βιογραφικό:

Η Μαρία Νικολάου γεννήθηκε το 1977 στην Λευκωσία.  Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Για μια οκταετία διετέλεσε οικονομικό στέλεχος στην ασφαλιστική εταιρεία Ασπίς Πρόνοια. Η εργασία της ήταν πάντα ανθρωποκεντρική προσπαθώντας να βρει λύσεις στα ζητήματα που απασχολούσαν τους πελάτες της εταιρείας.

Για 8 συναπτά έτη εργάστηκε στο Οικονομικό Τμήμα της εταιρίας Intralot International Ltd, μέλος της Intralot Group, ενώ είχε ανάλογη παρουσία στις εταιρείες Vermantia Media Group, EF Easy Finance, μέλος της Societe Generale Group και ΜΓΚ Οικοδομική.

Παράλληλα ασχολήθηκε ενεργά με τον χώρο της μόδας, τόσο μέσα από τις Δημόσιες Σχέσεις, όσο και στο χώρο του μόντελινγκ, εκπροσωπώντας την Κύπρο σε διεθνή διαγωνισμό. Την διετία 2019 – 2021 διετέλεσε παρουσιάστρια εκπομπών στα διαδικτυακά κανάλια Cyprus Fashion TV και AAS TV .

Από το 2013 υποστήριξε ενεργά την πορεία του ΕΛΑΜ μέσα από την Προεδρική Υποψηφιότητα που είχε η παράταξη. Από το 2017 έως και σήμερα εργάζεται ως Κοινοβουλευτική Συνεργάτης του Ε.ΛΑ.Μ. Παρακολουθεί τις κοινοβουλευτικές επιτροπές Εργασίας, Οικονομικών και Υγείας. Στις βουλευτικές εκλογές του 2021 ήταν υποψήφια του ΕΛΑΜ στην επαρχία Αμμοχώστου.

Έχει αποκτήσει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που αφορούν Εκφώνηση και Ομιλία, LCCI Accounting, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Παρακολουθεί μαθήματα για δίπλωμα Digital Marketing.

Είναι παντρεμένη από το 2016 με τον Μουσικό Παραγωγό Δημήτρη Οικονόμου.

Με την σημερινή ανακοίνωση συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο της Παράταξης μας για τις Ευρωεκλογές.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ