Από: ΔΗΚΟ

Συνάντηση Προέδρου ΔΗΚΟ με τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών

Συνάντηση Προέδρου ΔΗΚΟ με τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών
Δημοσιεύθηκε: Μαρτίου 14, 2024-19:25 View: 23

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου (ΠΕΚ) Χρήστο Παπαπέτρου και τον επίτιμο Προέδρο της Μιχάλη Λυτρα, είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ), υπό τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών Ανδρέα Κυπριανού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την γεωργική και αγροτική οικονομία της Κύπρου. Επιπρόσθετα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ενημερώθηκε από τον Επίτροπο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Κύπριοι αγρότες αλλά και για τους τρόπους διευκόλυνσης τους. Ειδικότερα, ο Επίτροπος ενημέρωσε για τη διαδικασία που ακολουθείται σχετικά με τις πληρωμές, αλλά και για τους τρόπους και μεθόδους που ακολουθούνται για τη διευκόλυνση των αγροτών και την πλήρη απορρόφηση όλων των προβλεπόμενων κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν τον τομέα της γεωργίας.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ εξέφρασε τη πλήρη στήριξη του στον ΚΟΑΠ και την πρόθεση του για συνέχιση και εμβάθυνση της συνεργασίας που υπάρχει, με γνώμονα την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί και την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας της Κύπρου.

Γραφείο Τύπου

14 Μαρτίου 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΚΟ