Από: ΕΛΑΜ

Γ.Γεάδη: Οδοφράγματα και λαθρομετανάστες αυξάνουν την εγκληματικότητα

Γ.Γεάδη: Οδοφράγματα και λαθρομετανάστες αυξάνουν την εγκληματικότητα
Δημοσιεύθηκε: Ιανουαρίου 21, 2024-11:19 View: 52

Στο μεσημβρινό τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη, με θέμα την αύξηση τις εγκληματικότητας.

Ο συναγωνιστής ήταν ο μόνος εκ των τριων καλεσμένων που αναφέρθηκε σε προβλήματα, αλλά και λύσεις που αντιμετωπίζουμε, με αποτέλεσμα να βλέπουμε την εγκληματικότητα να αυξάνεται ραγδαία.

Σημείωσε με έμφαση την υποστελέχωσή της Αστυνομίας, την ανάγκη ενίσχυσής της με άτομα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, καθώς και την σωστή νομοθετική θεσμοθέτηση που θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για πάταξη της εγκληματικότητας.

Επιπλέον υπογράμμισε την κάθετη διαφωνία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) με την ΑΑΔIΠΑ, που στην πραγματικότητα έδεσε τα χέρια της αστυνομίας, ενώ υπενθύμισε και την εισήγηση της Παράταξής μας για κάλυψη των νομικών εξόδων των αστυνομικών, για υποθέσεις εν ώρα καθήκοντος, από το ίδιο το Κράτος.

Τόνισε ότι η αύξηση της εγκληματικότητας εδράζεται σε τρεις παραμέτρους:
– ατιμωρησία
– διάνοιξη των οδοφραγμάτων
– παράνομη μετανάστευση

Το ΕΛΑΜ δυστυχώς για πολλοστή φορά προειδοποιούσε, αλλά τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα τα ενέκριναν χωρίς να αντιλαμβάνονται τους κινδύνους, παρά μόνο κατηγορούσαν την Παράταξή μας λαϊκίζοντας για μικροπολιτικά οφέλη και αλλότρια συμφέροντα.

Κλείνοντας ο Γεάδης κάλεσε την νεολαία να μείνει μακριά από τα ναρκωτικά λέγοντας το δικό της μεγάλο όχι και να είναι μπροστάρης σε εθνικούς αγώνες.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ