Από: ΔΗΠΑ

Μ.ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ: Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Μ.ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ: Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
Δημοσιεύθηκε: Δεκεμβρίου 08, 2023-16:29 View: 45

Επιτακτική η ανάγκη επανελέγχων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, υπογραμμίζει ο βουλευτής της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μαρίνος Μουσιούττας, μετά το περιστατικό με το φλέγον λεωφορείο που μετέφερε μαθητές και την καθήλωση 500 λεωφορείων που δεν είχαν αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης.

Αυτά τα περιστατικά αμαυρώνουν όλη την εικόνα των δημόσιων μεταφορών και θέτουν σε κίνδυνο της ασφάλειας των επιβατών, ανέφερε ο κύριος Μουσιούττας, μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ. Προσπάθεια, όλων, είναι να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου ώστε να στραφεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς.  

Επίσης, ανέφερε, «πρέπει να διαπιστωθεί εάν οι συμβασιούχοι τηρούν και εκπληρώνουν όλες τις ενέργειες που αναγράφονται στις συμβάσεις τους, να συμμορφωθούν με αυτές αν δεν το έχουν κάνει ακόμη αλλά και να βρεθεί η αιτία γιατί δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους».

Πρέπει, δήλωσε ο κύριος Μουσιούττας, όλοι να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, να ακολουθούνται οι διαδικασίες ώστε τα λεωφορεία να κυκλοφορούν στους δρόμους με ασφάλεια.

Οι βουλευτές της Επιτροπής Μεταφορών, υπέδειξε, είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με οιοδήποτε τρόπο και εάν χρειαστεί, είτε με νομοθετική ρύθμιση είτε αλλιώς, αφού ο σκοπός όλων, ανέφερε, είναι η ασφάλεια στους κυπριακούς δρόμους.

Μπορεί η παρούσα κατάσταση, με την καθήλωση εκατοντάδων λεωφορείων να ταλαιπωρεί το επιβατικό κοινό, ανέφερε ο βουλευτής Λευκωσίας, ωστόσο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και προέχει η ασφάλεια όλων. Είμαστε τυχεροί, είπε, που δεν θρηνήσαμε θύματα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ