Από: KitasWeather

Χωρίς βροχές και 30άρια+ τις επόμενες ημέρες – Σημαντική πιθανότητα να μας υποδεχτεί ο Νοέμβριος με 30άρια

Χωρίς βροχές και 30άρια+ τις επόμενες ημέρες – Σημαντική πιθανότητα να μας υποδεχτεί ο Νοέμβριος με 30άρια
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 25, 2023-16:00 View: 75

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου εξακολουθεί να μην φαίνεται κάποια αλλαγή στο καιρικό σκηνικό, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν οι καλές καιρικές συνθήκες στην περιοχή μας με αυξημένη ηλιοφάνεια τις πλείστες ημέρες. Παράλληλα αραιή σκόνη θα συνεχίσει να παρατηρείται στην ατμόσφαιρα μέχρι και τα τέλη αυτής της εβδομάδας. Η θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της 10ήμερης πρόγνωσης φαίνεται πως θα παραμείνει σε επίπεδα αρκετά πάνω της κανονικής, με σημαντική πιθανότητα ο Νοέμβριος να μας υποδεχτεί με 30άρια.

Αύριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος από υψηλές λεπτές νεφώσεις, με αποτέλεσμα την αρκετή θολή ηλιοφάνεια, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται στο 0% σε όλες τις περιοχές. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά, ωστόσο θα παραμείνουμε γύρω στους 4-7 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα (καθώς αύριο μειώνεται ο μέρος όρος των κανονικών για την εποχή θερμοκρασιών), φτάνοντας γύρω στους 32 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 29-32 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 19 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος από υψηλές νεφώσεις, για να καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται και πάλι στο 0% σε όλες τις περιοχές. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται γύρω στους 4-8 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 33 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 30-32 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος, με την πιθανότητα βροχής να παραμένει στο 0% σε όλες τις περιοχές. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Κατά τις βραδινές ώρες τοπικά στο εσωτερικό και ανατολικά θα σχηματιστεί ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στους 4-8 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 33 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 30-32 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Κυριακή, μετά τη διάλυση της τοπικής πρωινής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί και πάλι ηλιόλουστος, με την πιθανότητα βροχής να παραμένει στο 0% σε όλες τις περιοχές. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Κατά τις βραδινές ώρες τοπικά στο εσωτερικό και ανατολικά θα σχηματιστεί ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στους 4-7 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 32 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 29-31 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την ερχόμενη εβδομάδα, δεν φαίνεται προς το παρόν κάποια ουσιαστική αλλαγή στις καιρικές συνθήκες ενώ η θερμοκρασία θα συνεχίσει να κυμαίνεται σε επίπεδα αρκετά πάνω της κανονικής, με σημαντική πιθανότητα ο Νοέμβριος να μας υποδεχτεί με 30άρια.

Όσον αφορά τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν αύριο Πέμπτη στις πλείστες περιοχές ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ ενώ στα δυτικά θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Την Παρασκευή και το Σάββατο, οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Την Κυριακή και την Δευτέρα, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-2 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Από την Τρίτη και έπειτα φαίνεται σταδιακή στροφή των ανέμων στις πλείστες περιοχές από ανατολικές κατευθύνσεις ενώ ταυτόχρονα φαίνεται και μερική ενίσχυση τους.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Πόλη Χρυσοχούς

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για την Λευκωσία.

Adblock test (Why?)

Read this on KitasWeather