Από: ΑΚΕΛ

Συναντήσεις ΑΚΕΛ σε Συμπλέγματα Κοινοτήτων στη Λεμεσό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συναντήσεις ΑΚΕΛ σε Συμπλέγματα Κοινοτήτων στη Λεμεσό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 08, 2024-15:35 View: 6

Συναντήσεις ΑΚΕΛ σε Συμπλέγματα Κοινοτήτων στη Λεμεσό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στο πλαίσιο της εκστρατείας του ΑΚΕΛ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αντιπροσωπεία του Κόμματος πραγματοποίησε χθες Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, συναντήσεις με τις κοινοτικές αρχές των Συμπλεγμάτων Δ’ και Η’ στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, υπογράμμισε ότι θα καταγραφούν τα πραγματικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες, οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πρωταγωνιστές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και οι προοπτικές που υπάρχουν για την ολόπλευρη ανάπτυξη των Κοινοτήτων στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων διαπιστώθηκε ότι δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε η μεταβατική περίοδος που δόθηκε για τη συγκρότηση των νέων οντοτήτων, ούτε έγιναν όσα έπρεπε να γίνουν όσον αφορά την έγκαιρη προκήρυξη και στελέχωση των απαιτούμενων θέσεων εργασίας στα Συμπλέγματα Κοινοτήτων. Αποτέλεσμα, αυτά να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εκτέλεση βασικών λειτουργιών τους όπως η καθαριότητα και η συντήρηση των χώρων τους. Καταγράφηκε επίσης η έλλειψη υποστηρικτικών υποδομών, η ανεπαρκής οικονομική στήριξη προς τα Συμπλέγματα και σωρεία άλλων επί μέρους θεμάτων τα οποία θα τύχουν της δέουσας προσοχής του Κόμματος.

Το ΑΚΕΛ, με γνώμονα την ευημερία και την εξυπηρέτηση των πολιτών, θα αξιολογήσει τα δεδομένα και θα επανέλθει, με την ολοκλήρωση της εκστρατείας, με έγγραφο που θα καταθέσουμε στη Βουλή και στην Κυβέρνηση, στοχεύοντας στην ομαλότερη και πιο αποτελεσματική εφαρμογή της μεταρρύθμισης.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, Άντρος Καυκαλιάς, Κώστας Κώστα και Μαρίνα Νικόλαου, καθώς και το μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας του Κόμματος, Γιώργος Αλεξάνδρου.

Adblock test (Why?)

Read this on ΑΚΕΛ