Από: ΡΙΚ

Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 30, 2024-06:30 View: 5

Παύθηκαν χθες βράδυ ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου και Δημήτρης Δημητρίου. Τερματίζεται και ο διορισμός του Αναπληρωτή Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών, Χάρη Φιλιππίδη.

Νέος Αρχηγός ο Θεμιστός Αρναούτης και Υπαρχηγός Αστυνομίας ο Πανίκος Σταύρου. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης αναλαμβάνει αναπληρωτής Διευθυντής των Κεντρικών Φυλακών.

Ο ισοβίτης δραπέτης Δώρος Θεοφάνους συνελήφθη χθες το απόγευμα σε ακατοίκητο διώροφο σπίτι, στην παραλιακή περιοχή, κοντά στον πεζόδρομο του Αγίου Τύχωνα στην Λεμεσό.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως έπληξαν δεκάδες στόχους —θέσεις, οπλικά συστήματα και αποθήκες όπλων και πυρομαχικών— της Χεζμπολάχ στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας εξαπέλυσαν επιδρομή με drones στο Κίεβο τις πρώτες πρωινές ώρες, και στοιχεία της αντιαεροπορικής άμυνας επιχειρούν να την απωθήσουν.

Για «συντριπτική νίκη» του Κόμματος της Ελευθερίας κάνει λόγο ο αυστριακός Τύπος, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών. Το ακροδεξιό κόμμα του Χέρμπερτ Κικλ κερδίζει για 1η φορά από το 1945 την πρωτιά.

Ο απολογισμός των θυμάτων του κυκλώνα Ελέν, ο οποίος έσπειρε καταστροφή σε τομείς των ανατολικών και νοτιοανατολικών ΗΠΑ από την Πέμπτη, έγινε ακόμη πιο βαρύς, φθάνοντας τους 91 νεκρούς.

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ