Από: ΡΙΚ

Επιστρέφει στις Κεντρικές Φυλακές ο ισοβίτης

Επιστρέφει στις Κεντρικές Φυλακές ο ισοβίτης
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 30, 2024-08:03 View: 6

Επιστρέφει στις Κεντρικές Φυλακές ο ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους, ο οποίος χθες συνελήφθη στην παραλιακή περιοχή Αμαθούντας στη Λεμεσό

Αρχικά είχε αναφερθεί ότι θα οδηγείτο ενώπιον Δικαστηρίθου για έκδοση διατάγματος κράτησης, ωστόσο δεν προκύπτει ανάγκη για κάτι τέτοιο, αφού είναι ήδη ισοβίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει νέα δικαστική διαδικασία για τα αδικήματα που διέπραξε κατά την διάρκεια της απόδρασής του.

Χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ο 42χρονος ο οποίος καταζητείτο μετά την απόδραση του από νόμιμη κράτηση την περασμένη Πέμπτη στην Πάφο, εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση με τη συμμετοχή διαφόρων τμημάτων της Αστυνομίας γύρω στις 17:25, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

«Ο 42χρονος συνελήφθη στη βάση δικαστικού εντάλματος. Σε έρευνα που του έγινε μετά τη σύλληψη του δεν εντοπίστηκε στην κατοχή του οτιδήποτε επιλήψιμο» πρόσθεσε, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Μετά την εξέλιξη με τη σύλληψη του ισοβίτη-κατάδικου, ανακοινώθηκε χθες το βράδυ η παύση του Αρχηγού και του Υπαρχηγού της Αστυνομίας Στυλιανού Παπαθεοδώρου και Δημήτρη Δημητρίου, αντίστοιχα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να διορίζει τον Θεμιστό Αρναούτη στη θέση του Αρχηγού και τον Πανίκο Σταύρου στη θέση του Υπαρχηγού της Δύναμης.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΓ

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ