Παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια – Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες – Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια – Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες – Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 30, 2024-08:42 View: 6

Γύρω στις 9.15μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μετέβησαν σε πολυκατοικία στη Λεμεσό, για εντοπισμό υπόπτου προσώπου, σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών.


Τα μέλη της ΥΚΑΝ αφού μετέβησαν σε συγκεκριμένο όροφο, εντόπισαν ένα πρόσωπο στον διάδρομο, το οποίο κρατούσε ένα τσαντάκι ώμου και στη θέα των μελών της Αστυνομίας, τράπηκε σε φυγή, ενώ κατάφερε να διαφύγει πεζός. Κατά τη διαφυγή του, του έπεσε στο έδαφος το τσαντάκι ώμου που κρατούσε, εντός του οποίου εντοπίστηκαν εννέα νάιλον διαφανή σακουλάκια, τα οποία περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 265 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και μία δέσμη κλειδιών.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε με δικαστικό ένταλμα σε διαμέρισμα στην εν λόγω πολυκατοικία, στην παρουσία δύο προσώπων ηλικίας 25 και 20 ετών, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 60 γραμμαρίων περίπου, μικροποσότητα κοκαΐνης, καθώς και το χρηματικό ποσό των €2,440.


Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ γίνονται ενέργειες για εντοπισμό και του τρίτου υπόπτου.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου