Από: ΕΛΑΜ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΕΛΑΜ, στο Υφυπουργείο Πρόνοιας

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΕΛΑΜ, στο Υφυπουργείο Πρόνοιας
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 18, 2024-14:43 View: 10

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Βουλευτή Λάρνακας, Σωτήρη Ιωάννου και Επαρχιακού Γραμματέα Λευκωσίας Γιώργου Τοούλα, την περασμένη εβδομάδα (10/9/2024) στο Υφυπουργείο Πρόνοιας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την Υφυπουργό, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την ευημερία και την ποιότητα ζωής των συμπατριωτών μας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία, όπως η βελτίωση των κοινωνικών παροχών, η στήριξη των ευάλωτων ομάδων, καθώς και η ανάγκη για άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες από την πλευρά του Υφυπουργείου.

Ο Βουλευτής και ο Επαρχιακός Γραμματέας έθεσαν ενώπιον της Υφυπουργού Προνοίας τις ανησυχίες και τα αιτήματα των πολιτών, τονίζοντας την ανάγκη για λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλές οικογένειες. Επεσήμαναν ότι οι καθυστερήσεις στην παροχή βοήθειας προς τις ευάλωτες ομάδες πλήττουν τις τοπικές κοινωνίες και ζήτησαν να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την επίλυση αυτών των ζητημάτων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε επίσης στα προγράμματα στήριξης νέων οικογενειών, καθώς και στην ανάγκη για καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των τοπικών αρχών και του Υφυπουργείου. Οι εκπρόσωποι του κόμματός μας δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να ασκούν πίεση προς όποια πλευρά, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι πολίτες θα έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση από την πλευρά της Υφυπουργού ότι θα εξετάσει τα θέματα που τέθηκαν για τη βελτίωση των παροχών και της στήριξης προς τους πολίτες.

Το κόμμα μας παραμένει αφοσιωμένο στον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών και θα συνεχίσει να εργάζεται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των συμπατριωτών μας.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ