Από: ΕΛΑΜ

Άνω κάτω η Λάρνακα από τη δράση ασυνόδευτων ανηλίκων

Άνω κάτω η Λάρνακα από τη δράση ασυνόδευτων ανηλίκων
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 12, 2024-10:34 View: 10

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η Λάρνακα τους τελευταίους 3 μήνες, οπόταν και μετακινήθηκαν στην στέγη ενηλίκων Άγιος Γεώργιος, περίπου είκοσι ασυνόδευτοι ανήλικοι.

Ζημιές κλοπές διαρρήξεις και γενικότερα παραβατικές και εγκληματικές συμπεριφορές, συνθέτουν πλέον το σκηνικό σε μια περιοχή που αποτελεί τον πνεύμονα του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι έγιναν πολλές ληστείες, μέχρι και απόπειρες βιασμών και συγκεκριμένα για περιστατικό το οποίο επεσυνέβη χθες στην στέγη ηλικιωμένων με φροντίστρια.

Δίπλα στους κατοίκους της περιοχής ήταν ο Βουλευτής Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος δήλωσε ότι «παρόλο που προειδοποιήσαμε για τι; Συνέπειες που μπορούν να υπάρξουν, οι αρμόδιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας. Είναι κάτι το οποίο έχουμε ζήσει και σε άλλες περιοχές. Και αυτή την στιγμή το βλέπουμε και σ’ ένα γηροκομείο στο κέντρο της Λάρνακας. Το μόνο που μπορούν να πράξουν αυτή τη στιγμή είναι να τους απομακρύνουν άμεσα και είτε να τους απελάσουν, είτε να τους οδηγήσουν σε κλειστές δομές, μακριά από κατοικημένες περιοχές”. Στο χώρο ήταν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΕΛΑΜ, Βαλεντίνος Αλαμάνγκος και Χάρης Πουργούρης.

Πηγή: Sigmatv

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ