Από: ΔΗΠΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 09, 2024-11:48 View: 13

Η Δημοκρατική Παράταξη, εκφράζει την υπερηφάνεια και τα συγχαρητήριά της στους αθλητές και αθλήτριες μας που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η προσπάθεια και η επιτυχία της Καρολίνας Πελενδρίτου, του Βίκτωρα Πενταρά και της Μαρίας Μάρκου δεν είναι απλώς μια προσωπική νίκη αλλά μια νίκη για ολόκληρη την κοινωνία μας, καθώς οι επιδόσεις και το ήθος τους αποτελεί παράδειγμα ψυχικής και σωματικής δύναμης, εμπνέοντας όλους εμάς με το σθένος και την αποφασιστικότητά τους.

Ευχαριστούμε αθλητές, προπονητές και τις οικογένειές τους αλλά και την Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή που μας χάρισαν σπουδαίες στιγμές και που με την συλλογική τους προσπάθεια συνεχίζουν να υψώνουν τη σημαία της Κύπρου μας, ψηλά με τόσο σπουδαίο τρόπο.

Την ίδια ώρα, η Δημοκρατική Παράταξη χαιρετίζει την εξαγγελία του Προέδρου Χριστοδουλίδη για την εξίσωση των Ολυμπιονικών και Παραολυμπιoνικών αθλητών μας σε θέματα διευκολύνσεων, παροχών και ωφελημάτων, μια πολυαναμενόμενη και αναγκαία πρωτοβουλία που προάγει και αναγνωρίζει την ανάγκη ισότητας σε όλα τα φάσματα του κυπριακού αθλητισμού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ