Από: ΡΙΚ

Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 03, 2024-06:29 View: 13

Σε συμφωνία για το κρίσιμο θέμα της ανάκτησης του κόστους κατασκευής του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας φέρονται να κατέληξαν οι κυβερνήσεις Κύπρου και Ελλάδας, η Γενική Διεύθυνση Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι ρυθμιστικές αρχές ενέργειας των 2 χωρών και ο ΑΔΜΗΕ.

Ρήγμα ΗΠΑ και Ισραήλ στην προσέγγισή τους σε σχέση με τον πόλεμο στη Γάζα, φαίνεται να δημιουργούν οι τελευταίες εξελίξεις. Ο Νετανιάχου δεν κάνει αρκετά για την επίτευξη συμφωνίας, δηλώνει ο Τζο Μπάϊντεν. Η πίεση  δεν πρέπει να απευθύνεται προς το Ισραήλ αλλά προς τη Χαμάς, απαντά ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

Συγνώμη, ζήτησε ο  Βενιαμίν Νετανιάχου από τις οικογένειες των 6 Ισραηλινών ομήρων, που βρέθηκαν νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας.

Η  Χαμάς απείλησε ότι οι όμηροι θα επιστρέφουν στους συγγενείς τους νεκροί εάν το Ισραήλ συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Η νέα κυβέρνηση της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι αναστέλλει ορισμένες από τις εμπορικές άδειες εξαγωγής όπλων προς το Ισραήλ. Ενόχληση στο Τελ Αβίβ.

Σχεδόν 26 κιλά κάνναβης  κατάσχεσαν χθες  λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείου σε αποσκευή επιβάτιδας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ