Τρεις υποθέσεις ληστείας διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό

Τρεις υποθέσεις ληστείας διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό
Δημοσιεύθηκε: Ιουλίου 02, 2024-15:36 View: 6

Συνελήφθη 19χρονος

Η Αστυνομία διερευνά τρεις υποθέσεις ληστείας, που διαπράχθηκαν τα ξημερώματα σήμερα στη Λεμεσό. Στο πλαίσιο των ερευνών, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 19χρονου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα της Τρίτης, τέσσερα ύποπτα πρόσωπα, τα οποία διακινούνταν με δύο μοτοσικλέτες, προσέγγισαν και επιτέθηκαν σε άντρα ηλικίας 37 ετών, ο οποίος διακινείτο με μοτοσικλέτα, σε περιοχή της Λεμεσού. Αφού ο 37χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και έπεσε στο οδόστρωμα, οι ύποπτοι επιτέθηκαν εκ νέου εναντίον του, έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο του, χρήματα και τη μοτοσικλέτα του και τράπηκαν σε φυγή.

Επίσης, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα, άντρας ηλικίας 23 ετών, ο οποίος διακινείτο με μοτοσικλέτα σε περιοχή της Λεμεσού, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα ύποπτα πρόσωπα, τα οποία τον προσέγγισαν στον δρόμο οδηγώντας δύο μοτοσικλέτες. Αφού ο 23χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και έπεσε στο οδόστρωμα, οι ύποπτοι επιτέθηκαν εκ νέου εναντίον του, έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο του, χρήματα και τη μοτοσικλέτα του και τράπηκαν σε φυγή.

Η τρίτη ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 3.45 τα ξημερώματα, εναντίον άντρα ηλικίας 38 ετών, ο οποίος ενώ διακινείτο με ποδήλατο, σε περιοχή της Λεμεσού, προσεγγίστηκε και δέχθηκε επίθεση από δύο ύποπτα πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Οι δράστες έκλεψαν από τον 38χρονο μια τσάντα ώμου, που περιείχε δύο τραπεζικές κάρτες του και προσωπικά του έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τις έρευνες από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν λίγο πριν τις 4.30 τα ξημερώματα, σε περιοχή της Λεμεσού, δύο πρόσωπα που ομοίαζαν με την περιγραφή των δραστών, να επιβαίνουν μοτοσικλέτας, η οποία δεν έφερε πινακίδες εγγραφής. Στη θέα των αστυνομικών οι δύο ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν οδηγώντας τη μοτοσικλέτα, ωστόσο αφού έχασαν τον έλεγχο της, έπεσαν στο οδόστρωμα. Οι δύο τους εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα στο σημείο και τράπηκαν σε φυγή πεζοί, ωστόσο οι αστυνομικοί ανέκοψαν τον ένα από τους υπόπτους.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 19χρονο. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, για την προέλευση του οποίου ο ίδιος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Αφού από τις εξετάσεις που ακολούθησαν εγέρθηκαν υποψίες εναντίον του 19χρονου σε σχέση με τη διάπραξη των υπό διερεύνηση ληστειών, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου