Συνάντηση του Αρχηγού Αστυνομίας με την Ευρωπαία Γενική Εισαγγελέα

Συνάντηση του Αρχηγού Αστυνομίας με την Ευρωπαία Γενική Εισαγγελέα
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 23, 2024-12:26 View: 10

Συνάντηση με την Ευρωπαία Γενική Εισαγγελέα κ. Laura Codruta Kovesi, είχε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα διερεύνησης υποθέσεων, οι οποίες αφορούν απάτες κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς επίσης και τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης της ήδη καλής συνεργασίας που υπάρχει.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, αφού καλοσώρησε την κ. Kovesi στην Κύπρο, συζήτησε μαζί της για διάφορα θέματα που απασχολούν τις δύο πλευρές.

Από πλευράς της η κ. Kovesi εξέφρασε την ευαρέσκεια της για τη διαχρονική και εξαίρετη συνεργασία που υπάρχει με την Αστυνομία Κύπρου και συνεχάρη τον κ. Παπαθεοδώρου για το πολύ καλό έργο που επιτελείται στη Κύπρο. Παράλληλα, επεσήμανε τη σημαντικότητα της συνδρομής της Κύπρου στη διερεύνηση διαφόρων υποθέσεων.

Στη συνάντηση, από πλευράς Αστυνομίας συμμετείχαν πέραν από τον Αρχηγό Αστυνομίας, ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κ. Δημήτρης Δημητρίου, ο Βοηθός Αρχηγός κ. Γιαννάκης Γεωργίου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Αρχηγού κ. Μάριος Αγιώτης και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ. Αυξέντης Κωνσταντίνου.

Η κ. Kovesi συνοδευόταν από την Ευρωπαία Εντεταλμένη Εισαγγελέα κα Άντρη Κωνσταντίνου και την Ευρωπαία Εισαγγελέα κα Άννη Πανταζή.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου