Από: ΕΛΑΜ

Χρίστου προς Π’’δόπουλο: Εσείς δεν λάβατε μέτρα στο Μεταναστευτικό όταν συγκυβερνούσατε και καθιερώσατε τα επιδόματα

Χρίστου προς Π’’δόπουλο: Εσείς δεν λάβατε μέτρα στο Μεταναστευτικό όταν συγκυβερνούσατε και καθιερώσατε τα επιδόματα
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 23, 2024-13:26 View: 17

Συνέχεια στην τηλεοπτική αναμέτρηση στην οποία είχε προκαλέσει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος τον Πρόεδρο του Ε.ΛΑ.Μ Χρίστο Χρίστου δόθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα.

Ο Χρίστος Χρίστου επανέλαβε την ορθότητα όλων των προτάσεων της Παράταξης μας για αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού και έριξε το γάντι στον κ. Παπαδόπουλο υπενθυμίζοντας του ότι το πρόβλημα άρχισε και διογκώθηκε όταν το ΔΗΚΟ συγκυβερνούσε με το ΑΚΕΛ.

Εσείς καθιερώσατε τα επιδόματα προς παράνομους μετανάστες του είπε μεταξύ άλλων, και εσείς συμβάλατε στο να μετατραπεί η Κύπρος σε ελκυστικό προορισμό για κάθε λαθρομετανάστη.

Μετά τα υπόλοιπα κόμματα, το ΔΗΚΟ ισχυρίστηκε σήμερα πως πρώτοι αυτοί προέβαλαν το πρόβλημα του Μεταναστευτικού. Όλοι προεκλογικά διεκδικούν την πατρότητα της ανάδειξης του προβλήματος για προεκλογικούς και μόνο λόγους. Ευτυχώς που η κοινή γνώμη στην Κύπρο αναγνωρίζει και θυμάται πως ΜΟΝΟ το ΕΛΑΜ ανέδειξε το θέμα που δυστυχώς δικαιώνεται για ΟΛΑ αυτά που προειδοποιούσε εδώ και πολλά χρόνια, όταν ΟΛΟΙ οι άλλοι μας κατηγορούσαν για ρατσιστές και ξενοφοβικούς…

Στο βίντεο της ανάρτησης ολόκληρη η εκπομπή.    

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ