Από: ΔΗΠΑ

Μ.ΚΑΡΟΓΙΑΝ: ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΠΑ

Μ.ΚΑΡΟΓΙΑΝ: ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΠΑ
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 21, 2024-16:09 View: 31

Με ιδιαίτερη περηφάνεια μίλησε για τους έξι εκλεκτούς της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, χαιρετίζοντας την Επαρχιακή Συνδιάσκεψη Πάφου.

Ο Μάριος Καρογιάν, εξέφρασε την ιδιαίτερη εκτίμησή του για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, τονίζοντας ότι είναι «άνθρωποι ανιδιοτελής, με γνώση και ήθος που θέλουν προκοπή, που βλέπουν προοπτική που έχουν όραμα. Πρόκειται για άτομα με ικανότητες και δεξιότητες, εξειδικευμένες γνώσεις, έντονη κοινωνική παρουσία και έργο, με μεγάλες ευαισθησίες όσο αφορά τον πολίτη που υποφέρει, αλλά και την Κύπρο που δημιουργεί».

«Στις 9 του Ιούνη η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα έχει ευρωβουλευτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα συμμετέχει στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες και θα υπηρετήσει την πατρίδα, την κοινωνία και θα στηρίξει τα λάβαρα του αγώνα μας», διεμήνυσε ο κύριος Καρογιάν.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του, και για το ψηφοδέλτιο της Παράταξης στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τονίζοντας ότι «κάποιοι διερωτούνταν αν αυτή η Παράταξη με μόνο πεντέμισι χρόνια ζωής θα μπορούσε να είχε αυτή την πλειάδα άριστων ανθρώπων στο ψηφοδέλτιό της σε όλη την ελεύθερη Κύπρο και στους κατεχόμενους Δήμους. Αυτό το κράμα της σοφίας και της εμπειρίας των μεγαλύτερων στην ηλικία ατόμων που έχει συνδυαστεί με αυτή την ορμή, τον ενθουσιασμό και το πάθος για δημιουργία των νέων ανθρώπων. Τους δώσαμε την απάντηση».

Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, υποστήριξε ότι η Παράταξη στις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου, στοχεύει στο «7,5%+ που είχαμε δηλώσει πριν από μήνες, είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι. Ο πολίτης έχει κρίση, βλέπει, ζυγίζει, κρίνει και αποφασίζει που θα δώσει την ψήφο του. Και την ψήφο του θα την δώσει σε έντιμους και ικανούς ανθρώπους».

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ