Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση
Δημοσιεύθηκε: Μαΐου 05, 2024-08:20 View: 21

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ευχόμαστε σε όλους και όλες Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση με υγεία. Το μήνυμα της Ανάστασης, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για βελτίωση του κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου πολλών συνανθρώπων μας που ακόμα δοκιμάζονται και στερούνται βασικά αγαθά.

Εμείς, διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι θα συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας μας. Θα συνεχίσουμε δυναμικά και εμπράκτως να δηλώνουμε το παρόν μας στο πολιτικό γίγνεσθαι, υπερασπίζοντας με πίστη και θάρρος λύσεις που οδηγούν τη χώρα μας σε συνεχή κοινωνική και οικονομική Ανάσταση.

Ευχόμαστε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της λευτεριάς στον λαό μας και το επόμενο Πάσχα να ζούμε σε μια Κύπρο ελεύθερη, δημοκρατική, ευρωπαϊκή, χωρίς κατοχή, ξένους στρατούς, βάσεις, ξένες εγγυήσεις και συρματοπλέγματα, χωρίς πρόσφυγες και αγνοούμενους και όπου οι άνθρωποι θα ζουν μαζί, ειρηνικά και αγαπημένα.

Παράλληλα, καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το επικίνδυνο έθιμο της Λαμπρατζίας, ώστε να αποφύγουμε αυτές τις Άγιες μέρες απώλειες ζωών, τραυματισμούς με κροτίδες, εγκοπές δέντρων, προκλήσεις πυρκαγιών αλλά και καταστροφές ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας.

Adblock test (Why?)

Read this on Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών