Από: ΔΗΠΑ

ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 24, 2024-15:06 View: 5

Ικανοποίηση της ΔΗΠΑ-Συνεργασία για υιοθέτηση από το Υπουργικό Συμβούλιο, της πρότασης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Παράταξης Αλέκου Τρυφωνίδη για παραχώρηση αυξημένου Πασχαλινού Επιδόματος σε χαμηλοσυνταξιούχους.

Το μέτρο είναι προς την ορθή κατεύθυνση, καθώς θα  ανακουφίσει τους χαμηλοσυνταξιούχους από το επιπρόσθετο βάρος της ακρίβειας και του συνεχώς αυξανόμενου κόστους στις τιμές  καυσίμων, ηλεκτρισμού  και στα υπόλοιπα καταναλωτικά αγαθά.

Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, στέκεται στο πλευρό των χαμηλοσυνταξιούχων και δια του κυρίου Τρυφωνίδη, έθεσε πολλές φορές επιτακτικά όπως στηριχθεί η συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών και να ενταχθούν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ώστε να  δικαιούνται και αυτοί την ειδική οικιακή διατίμηση στο ηλεκτρικό ρεύμα με κώδικα 08 που ισχύει για συγκεκριμένες κατηγορίες ευάλωτων καταναλωτών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, είχε τονίσει επίσης την ανάγκη, όπως απεγκλωβιστούν από την νομοθεσία του ΕΕΕ οι χαμηλοσυνταξιούχοι, ώστε να εξετάζονται πιο εύκολα οι αιτήσεις τους που τώρα μπαίνουν στην δαιδαλώδη διαδικασία και νομοθεσία του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ