Από: ΔΗΠΑ

AΛ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

AΛ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 17, 2024-14:04 View: 11

Ως κομβικής σημασίας, χαρακτήρισε, τις επερχόμενες ευρωεκλογές γιατί υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα στην Ε.Ε «που καλούμαστε να συμβάλουμε να επιλύσουμε στη νέα Ευρωβουλή», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Αλέκος Τρυφωνίδης.

Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κύριος Τρυφωνίδης, ανέφερε ότι «οι έξι Κύπριοι εκλεγέντες ευρωβουλευτές θα κληθούν να συμβάλουν δυναμικά στην επίλυση διαφόρων θεμάτων».

Ο ίδιος, πρόταξε, την εμπειρία του που του προσέφερε η συμμετοχή του στην Διακοινοβουλευτική διάσκεψη για την κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική άμυνας και ασφάλειας, ζητώντας την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών, ώστε «να συμβάλουμε καταλυτικά ως Παράταξη, με την συμμετοχή μας, εάν εκλεγούμε, στην 3η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη, στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες».

Στο φλέγον θέμα του μεταναστευτικού προβλήματος, τόνισε την αναγκαιότητα, η Ε.Ε να εγκύψει στο θέμα των άτυπων μεταναστών, τονίζοντας, ότι θα πρέπει να επιμεριστούν και σε άλλες χώρες και όχι μόνο στις χώρες υποδοχής.

Θα πρέπει, είπε, να γίνει επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της Συρίας και ο αποχαρακτηρισμός συγκεκριμένων περιοχών ως εμπόλεμες, στη βάση των σημερινών πραγματικοτήτων και να δοθεί περαιτέρω οικονομική ενίσχυση στο Λίβανο για συγκράτηση των Σύρων που βρίσκονται στην χώρα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ