Από: ΕΛΑΜ

Μαζική άφιξη λαθρομεταναστών τα τελευταία 24ωρα – Υιοθετήστε τις προτάσεις του ΕΛΑΜ

Μαζική άφιξη λαθρομεταναστών τα τελευταία 24ωρα – Υιοθετήστε τις προτάσεις του ΕΛΑΜ
Δημοσιεύθηκε: Απριλίου 01, 2024-18:18 View: 25

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κρούσαμε και κρούουμε ξανά τον κώδωνα του κινδύνου αφού η κατάσταση με τις εισροές παράνομων μεταναστών στην Πατρίδα μας έχει ξεφύγει.

Δύο νέα πλοιάρια ανοικτά του Κάβο Γκρέκο εντόπισε η Λιμενική Αστυνομία σήμερα. Είχαμε όμως και χθεσινή μαζική άφιξη παράνομων μεταναστών, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι: στο πρώτο πλοιάριο επέβαιναν 17 άτομα ενώ στο δεύτερο περίπου 120. Επιπλέον ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγω και για τρίτο πλοιάριο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες πέντε βάρκες με 271 επιβαίνοντες εντοπίστηκαν το μεσημέρι από τα ραντάρ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην πρώτη βάρκα εντοπίστηκαν 21 άτομα, στην δεύτερη 179, στην τρίτη 27 πρόσωπα, στην τέταρτη 24 και στην πέμπτη βάρκα άλλα 20 άτομα…

Χαιρετίζουμε την αυριανή έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας για το Μεταναστευτικό της Κυβέρνησης, αλλά τονίζουμε πως καμία συνεδρία ΔΕΝ θα επιλύσει το πρόβλημα ΑΝ δεν εισακουστούν οι προτάσεις και εισηγήσεις του Ε.ΛΑ.Μ. για αντιμετώπιση της γάγγραινας που ονομάζεται Μεταναστευτικό.

Γραφείο Τύπου Ε.ΛΑ.Μ.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ