Από: ΔΗΠΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Δημοσιεύθηκε: Μαρτίου 28, 2024-15:49 View: 12

«Παραγωγική και εποικοδομητική» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, κ. Μάριος Καρογιάν τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε., που επισκέφθηκαν σήμερα τα κεντρικά μας γραφεία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, έγινε ευρεία συζήτηση θεμάτων, προεξάρχοντος των εξελίξεων στο Κυπριακό και στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας. Συζητήθηκαν, επιπλέον, διεθνή και περιφερειακά ζητήματα, ο ρόλος της Τουρκίας, καθώς και θέματα που αφορούν την οικονομία και τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εκ μέρους του ΚΚΕ, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, ενημέρωσε τον Πρόεδρο και την αντιπροσωπεία της Παράταξης μας για τις θέσεις του κόμματος του σε θέματα της εσωτερικής διακυβέρνησης στην Ελλάδα.

Σε σχέση με το Κυπριακό, ο κ. Κουτσούμπας επανέλαβε τη στήριξη του προς τις προσπάθειες της χώρας μας για επανέναρξη των συνομιλιών για συνολική επίλυση του Κυπριακού, τονίζοντας την επιμονή και προσήλωση του κόμματος του στα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΠΑ