Συνελήφθη ο 29χρονος που καταζητείτο σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών

Συνελήφθη ο 29χρονος που καταζητείτο σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών
Δημοσιεύθηκε: Ιανουαρίου 08, 2024-19:22 View: 69

Εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, άντρας ηλικίας 29 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καθώς επίσης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, αδικήματα που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φέρεται να διαπράχθηκαν στην επαρχία Λευκωσίας. Την υπόθεση διερευνά η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας).

Φωτογραφία και τα στοιχεία του 29χρονου υπόπτου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία το πρωί σήμερα Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου, 2024, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του 29χρονου υπόπτου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω αναζητούμενο πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου