Από: ΕΛΑΜ

Απαράδεκτη η έκθεση του Γ.Γ του ΟΗΕ – Δίνει συγχαρητήρια στην κατοχική Τουρκία

Απαράδεκτη η έκθεση του Γ.Γ του ΟΗΕ – Δίνει συγχαρητήρια στην κατοχική Τουρκία
Δημοσιεύθηκε: Ιανουαρίου 05, 2024-14:59 View: 54

Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ήταν ο βουλευτής Λάρνακας του Ε.ΛΑ.Μ. Σωτήρης Ιωάννου.

Ο βουλευτής μας χαρακτήρισε απαράδεκτη την έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος, όπως είπε, με τις ίσες αποστάσεις και την αποφυγή του να κατονομάσει την Τουρκική πλευρά για τις τελευταίες ειδικά προκλήσεις κατά μήκος της γραμμής καταπαύσεως του πυρός, δίνει ουσιαστικά συγχαρητήρια στην κατοχική Τουρκία. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα σημεία της έκθεσης για τα οποία ο Γ.Γ είναι τουλάχιστον αδικαιολόγητος.

Ο Σωτήρης Ιωάννου κλήθηκε να σχολιάσει και την σύλληψη τουρκοκύπριου δικηγόρου ο οποίος σφετεριζόταν περιουσίες Ελλήνων της Κύπρου στα κατεχόμενα εδάφη μας για να επαναλάβει πως το Ε.ΛΑ.Μ. απαιτεί να ανακληθούν και να καταργηθούν ΟΛΑ τα ταξιδιωτικά και άλλα επίσημα έγγραφα που παραχωρούνται από την Κυπριακή Δημοκρατία σε δήθεν αξιωματούχους του ψευδοκράτους ή σε τουρκοκύπριους.

Ο βουλευτής μας κλήθηκε τέλος να σχολιάσει τις τελευταίες πληροφορίες και δημοσιεύματα περί ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

Όλες οι δηλώσεις του βουλευτή μας Σωτήρη Ιωάννου στο βίντεο της ανάρτησης.

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ