Σημαντικές επαφές Υφυπουργού Τουρισμού στην Πολωνία

Σημαντικές επαφές Υφυπουργού Τουρισμού στην Πολωνία
Δημοσιεύθηκε: Δεκεμβρίου 01, 2023-15:33 View: 67

Σημαντικές επαφές Υφυπουργού Τουρισμού στην Πολωνία

Σημαντικές επαφές πραγματοποίησε χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή στη Βαρσοβία ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουμής συναντήθηκε με επικεφαλής τουριστικών οργανισμών που εκτελούν προγράμματα στη χώρα μας, και αντάλλαξαν απόψεις για την κατάληξη της φετινής χρονιάς, τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών τους, καθώς επίσης και για το επόμενο έτος.

Πιο αναλυτικά, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις εξελίξεις που αφορούν την πολωνική αγορά και συγκεκριμένα τα θέματα της αεροπορικής σύνδεσης, της ενδεχόμενης αύξησης των προσφερόμενων θέσεων καθώς επίσης και το ενδεχόμενο της χρονικής επέκτασης των τουριστικών προγραμμάτων κάποιων οργανισμών.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με οργανισμούς που ειδικεύονται στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με επίκεντρο τον αθλητικό τουρισμό.

Παράλληλα, ο κ. Κουμής έδωσε συνέντευξη σε τρία πολωνικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός, μετά το πέρας των συναντήσεων, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Πρόκειται για μια αγορά που μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο. Φέτος κατέγραψε σημαντική άνοδο σε σχέση με το προηγούμενο έτος, της τάξης του 47%, φθάνοντας αισίως τις 240.000 αφίξεις με το τέλος Οκτωβρίου.

Μας χαροποιεί το γεγονός ότι ο βαθμός ικανοποίησης των Πολωνών επισκεπτών είναι αρκετά υψηλός, σύμφωνα πάντοτε με τα όσα καταθέτουν προς εμάς οι συνεργάτες μας.

Η αεροπορική σύνδεση αναμένεται να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το ερχόμενο έτος, με δρομολόγια προς τη χώρα μας από 11 διαφορετικές πόλεις. Σ’ αυτές θα πρέπει να προστεθούν και οι ναυλωμένες πτήσεις από κάποιες άλλες εταιρείες που προγραμματίζονται επίσης.

Προσωπικά, θεωρώ δεδομένη την περαιτέρω άνοδο της πολωνικής αγοράς και με συγκρατημένη αισιοδοξία θα αναφέρω ότι αναμένουμε ότι θα αγγίξει ή και θα ξεπεράσει το φράγμα των 300 χιλιάδων επισκεπτών το επόμενο έτος».

(ΑΣΠ/ΕΑθ)

Adblock test (Why?)

Read this on Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών Κυβέρνησης