Από: ΔΗΣΥ

Δήλωση Βουλεύτριας και Αντιπροέδρου κ. Σάβιας Ορφανίδου για τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Γεωργίας

Δήλωση Βουλεύτριας και Αντιπροέδρου κ. Σάβιας Ορφανίδου για τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Γεωργίας
Δημοσιεύθηκε: Νοεμβρίου 06, 2023-13:07 View: 78

Εξετάσαμε σήμερα τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι όλες οι δράσεις και τα προγράμματα του Σχεδίου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας που αφορούν την ανάπτυξη της υπαίθρου και της προστασίας του περιβάλλοντος συμπεριλαμβάνονται στον εν λόγω προϋπολογισμό.

Είναι γνωστές οι θέσεις και οι ευαισθησίες του Δημοκρατικού Συναγερμού και στους αγρότες μας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της υπαίθρου και την προστασία του περιβάλλοντος. Παραμένουν βεβαίως προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν και προβλήματα για τα οποία πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις.

Θέματα που θίξαμε σήμερα ενώπιον του Υπουργού που αφορούν το διαχειριστικό σχέδιο του Ακάμα που διαφαίνεται ότι υπάρχει και κάποιο θέμα εκεί, το χαλούμι βεβαίως, τη στήριξη των γεωκτηνοτρόφων μας σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες, τα ειδικά θέματα που αφορούν τους γεωργούς αλλά και βιολογικούς σταθμούς στη Δυτική Λευκωσία, τα ασφαλτικά και τα προβλήματα που αφορούν στη διαχείριση αποβλήτων και τα αποχετευτικά συστήματα.

6.11.2023

Adblock test (Why?)

Read this on ΔΗΣΥ