Από: ΕΛΑΜ

Εκρηκτικό το κλίμα με τους μετανάστες σε Ευρώπη, Κύπρο, Ελλάδα (άρθρο)

Εκρηκτικό το κλίμα με τους μετανάστες σε Ευρώπη, Κύπρο, Ελλάδα (άρθρο)
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 06, 2023-10:30 View: 111

«Η αφέλεια και η απερισκεψία, μας οδήγησαν εδώ, η ενσωμάτωση των μεταναστών απέτυχε», λένε τώρα οι Σουηδοί, οι οποίοι ομολόγησαν την αλήθεια για το σχέδιο κάποιων εγκεφάλων στην Ε.Ε, περί πολυπολιτισμικότητας, ενσωμάτωσης, ανοιχτής κουλτούρας και άλλων ανούσιων συνθημάτων για την αληθινή κοινωνία.

Έτσι ένας ακόμη μύθος περί συνομοσιολογικών και ακραίων αντιλήψεων για την ασύδοτη μετανάστευση καταρρίφθηκε και στην Ευρώπη τώρα ανεβαίνει ραγδαία πλέον η Πατριωτική Δεξιά ειδικά σε Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία.

Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση Τούρκων (έχουν γεμίσει την Ευρώπη λόγω του καθεστώτος Ενρτογάν), μουσουλμάνων από Ασία, Αφρική και αλλού, έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μίγμα που πολύ δύσκολα μπορούν να ελέγξουν οι αστυνομικές αρχές όχι μόνο στην Σουηδία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στην Ελλάδα το πρόβλημα των μεταναστών λαμβάνει σταδιακά διαστάσεις «Ιταλίας» και το πρόβλημα μεγαλώνει μέρα με την μέρα. Μόνο τις τελευταίες έντεκα ημέρες έχουν φτάσει στα ελληνικά νησιά 4.291 άτομα με αποτέλεσμα οι δομές σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο να βρίσκονται στα όρια της χωρητικότητας τους, ενώ παραμονεύει πάντα ο κίνδυνος εξεγέρσεων ενώ η εγκληματικότητα αυξάνεται σταθερά.

Εκθέσεις ειδικών, Αρχηγών μυστικών υπηρεσιών, Καθηγητών και άλλων, δείχνουν ότι η Ευρώπη έχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα εντός των μεγάλων πόλεων της, όχι αύριο ή στο μέλλον, αλλά χθες, σήμερα, το οποίο απειλεί την κοινωνική συνοχή.

Σε μεγαλουπόλεις της ευρωπαϊκής ηπείρου, εκτός της Σουηδίας που καίγεται από τις συμμορίες μεταναστών, συμπαγείς εθνοτικές και θρησκευτικές ομάδες κινούνται σε παράλληλες δομές από τις επίσημες δομές της χώρας που ζουν και εργάζονται.

Περιστατικά συμπλοκής με γηγενείς σε λεωφορεία, τρένα, πλατείες και αλλού είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, αν κοιτάξει κάποιος σε βίντεο και κοινωνικά δίκτυα. Το πρόβλημα μεταφέρθηκε στις αστυνομικές αρχές, που αλλάζουν γρήγορα σε στρατιωτικού τύπου Στρατοχωροφυλακή, για να αντιμετωπίσουν τα δεκάδες περιστατικά βίας και παρανομίας εντός του οικιστικού ιστού πόλεων, όπως το Μιλάνο, το Μόναχο, το Λίβερπουλ, το Παρίσι κ.α.

Το αποτέλεσμα θα είναι σε κάποιο διάστημα η δημιουργία χάους και ανομίας εντός πόλεων, με τις κυβερνήσεις  να χάνουν τον έλεγχο της ασφάλειας των πολιτών, που είναι η κύρια προϋπόθεση για κοινωνική ειρήνη σε μια χώρα.

Στην Ευρώπη θα διεξαχθεί πιθανώς ένας βίαιος και αιματηρός πόλεμος μεταξύ μουσουλμάνων και μη-μουσουλμάνων πολιτών, σύμφωνα με ειδική έκθεση εμπειρογνωμόνων των υπηρεσιών πληροφοριών προς πολιτικές ηγεσίες μεγάλων χωρών της Ε.Ε. Πολυάριθμοι εμπειρογνώμονες έχουν προειδοποιήσει ότι η Ευρώπη έχει ήδη οδηγηθεί σε έναν τρομερό θρησκευτικό πόλεμο, οι διαστάσεις του οποίου θα «ξεδιπλωθούν» σύντομα.

Η πρόβλεψη για επικείμενο πιθανό θρησκευτικό πόλεμο εκτός από τους εμπειρογνώμονες, έχει αναφερθεί από ινστιτούτα  και δεξαμενές σκέψης αλλά και από επιστήμονες από μεγάλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια μετά από ενδελεχείς έρευνες που μας προειδοποιούν για το ξέσπασμα βίαιων καταστάσεων…

Άλλες δεξαμενές σκέψης στην Ευρώπη αναφέρθηκαν επίσης στον αυξανόμενο αριθμό μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ευρώπη, σε σχέση με την θρησκευτική μισαλλοδοξία. Εκεί διαπιστώθηκε ότι οι εκρηκτικές προειδοποιήσεις έρχονται από εξέχοντες θρησκευτικούς ηγέτες.

Οι μετανάστες ήδη συγκρούονται μεταξύ τους σε στρατόπεδα σε όλη την Ευρώπη, ενώ προετοιμάζονται για τα χειρότερα από τους αυτόκλητους αναρίθμητους Ιμάμηδες που ξεφύτρωσαν στην Ευρώπη.

Στην Κύπρο και στην Ελλάδα είναι φανερό ότι τους παράνομους μετανάστες τους στέλνει βάσει σχεδίου η Τουρκία. Στην Κύπρο ήδη ξεκίνησαν αυτά που περιγράψαμε πιο πάνω και συνεχίζουν ασταμάτητα, εξάλλου είναι σε όλους γνωστά τα πρόσφατα γεγονότα σε Χλώρακα και Λεμεσό. Η κυβέρνηση και οι αρχές να πάρουν τα σωστά μέτρα για να μην έχουμε σοβαρότερα επεισόδια και να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Είναι γεγονός επίσης ότι το πρόβλημα των μεταναστών το ανέδειξε πρώτο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, δίνοντας μάλιστα και τις κατευθυντήριες γραμμές και μέτρα προς αποφυγή όλων αυτών των γεγονότων που συνέβησαν και συμβαίνουν στον τόπο μας. Η κυβέρνηση ας ακούσει αυτά που πρότεινε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο πριν χρόνια , έστω και τώρα. Για το καλό του Λαού και της Πατρίδας μας.

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκεί ο Ερντογάν γνωρίζει ότι θα τα βάλει με μία χώρα του ΝΑΤΟ η οποία έχει τακτικό στρατό και έχει εξοπλιστεί με νέες τεχνολογίες. Γνωρίζει επίσης την ψυχή και την ανδρεία των Ελλήνων από την αρχαιότητα και ότι ο Έλληνας στρατιώτης πολεμά υπέρ βωμών και εστιών για να κρατήσει την Πατρίδα του ελεύθερη και πως ο Τούρκος στρατιώτης στην πρώτη γραμμή, γνωρίζει ότι πολεμά για να κατακτήσει ξένα εδάφη που δεν του ανήκουν.

Για αυτό εφαρμόζει Στρατηγική περικύκλωσης της Ελλάδας. Λιβύη-Κόσσοβο – Κατεχόμενα στην Κύπρο – Βόρεια Συρία, είναι περιοχές που οι Τούρκοι έχουν βάσεις drones με σκοπό τον έλεγχο της Ν.Α Μεσογείου και την υλοποίηση μέσω και άλλων φίλα προσκείμενων κρατών, όπως η Αλβανία και η Βοσνία Ερζεγοβίνη στα Βαλκάνια, της Στρατηγικής περικύκλωσης της Ελλάδας.

Κατά συνέπεια η Ελλάδα θα καλεστεί σε περίπτωση στρατιωτικής σύρραξης με την Τουρκία, όχι μόνο στην κατεύθυνση του Έβρου και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, αλλά και από drones προερχόμενα από την κατεύθυνση του Νότου και νοτιοδυτικά από τα κατεχόμενα και την Λιβύη και βόρεια από την τουρκική ναυτική βάση της Αλβανίας και το Κόσσοβο.

Αινείας

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ