Σύλληψη 34χρονου για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου

Σύλληψη 34χρονου για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 12, 2024-09:05 View: 6

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 34 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Η κλοπή του αυτοκινήτου, αξίας 2,000 ευρώ, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, στις 04 Οκτωβρίου, από τον 53χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος. Σύμφωνα με την καταγγελία, το όχημα κλάπηκε κατά την χρονική περίοδο μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 04 Οκτωβρίου, από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης οχημάτων, κτιρίου στο Παραλίμνι, όπου το όχημα παρέμενε ακινητοποιημένο.

Το αυτοκίνητο εντόπισε μέλος της Αστυνομίας, ο οποίος ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, την περασμένη Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, γύρω στις 9.30 το βράδυ, αντιλήφθηκε το όχημα να βρίσκεται σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο, στην περιοχή χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης κλοπής του αυτοκινήτου, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 34χρονου. Αυτός συνελήφθη λίγο μετά τις 9.30 χθες το βράδυ, με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Adblock test (Why?)

Read this on Αστυνομία Κύπρου