Από: No Source

Η Αγία Νάπα FC ενισχύεται με τον Δανιήλ Γλυκύ

Η Αγία Νάπα FC ενισχύεται με τον Δανιήλ Γλυκύ
Δημοσιεύθηκε: Οκτωβρίου 06, 2024-15:56 View: 15

Σημαντική ενίσχυση για την Αγία Νάπα FC με την απόκτηση του Δανιήλ Γλυκύ
Η Αγία Νάπα FC προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κύπριου ποδοσφαιριστή Δανιήλ Γλυκύ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μέχρι τον Μάιο του 2025. Ο Γλυκύ, που έχει εμπειρία τόσο από το κυπριακό όσο και από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έρχεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στο σύνολο της Αγίας Νάπας, η οποία στοχεύει σε μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ στη συνέχεια πήρε το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αγωνιζόμενος για δύο χρόνια στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την ομάδα της Γκρενόμπλ. Η εμπειρία που αποκόμισε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα αναμένεται να φανεί πολύτιμη για την ομάδα της Αγίας Νάπας, η οποία αναζητούσε ποιοτική ενίσχυση.
Επίσημη ανακοίνωση της ομάδας
Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Αγία Νάπα καλωσόρισε τον Γλυκύ στην οικογένεια της ομάδας, δηλώνοντας:
"Ο Αθλητικός Όμιλος Αγίας Νάπας ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Δανιήλ Γλυκύ μέχρι τον Μάιο του 2025. Ο Δανιήλ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, ενώ αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την Γκρενόμπλ. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αγίας Νάπας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία."