Από: ΕΛΑΜ

Οι πρακτικές του ΑΚΕΛ δεν πολεμούν τη διαφθορά, την μεγαλώνουν!

Οι πρακτικές του ΑΚΕΛ δεν πολεμούν τη διαφθορά, την μεγαλώνουν!
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 20, 2024-15:30 View: 6

Την παύση του Γενικού Ελεγκτή, σχολίασε ο Επικεφαλής Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του ΕΛΑΜ, Μάριος Πελεκάνος, στην εκπομπή του Οmega «Ενημέρωση Τώρα», αναφέροντας ότι στο Ανώτατο δεν έχει κριθεί για το έργο του.

Εξήρε, μάλιστα το έργο στου στην Ελεγκτική Υπηρεσία, το οποίο συνέβαλε στην προάσπιση των συμφερόντων της Κυπριακής Δημοκρατίας και στην καταπολέμηση κατά της διαφθοράς και την ενίσχυση της διαφάνειας. Επισήμανε ότι αυτή η σύγκρουση θα έπρεπε να αποφευχθεί και οι δύο θεσμοί να τα βρουν.

Ταυτόχρονα, απευθυνόμενος στο ΑΚΕΛ, διερωτήθηκε εάν θεωρούν ότι οι 8 Δικαστές είναι διεφθαρμένοι και άλλοι θεσμοί στην Δημοκρατία είναι διεφθαρμένοι. Αυτή η τακτική, όπως είπε, που ακολουθεί το ΑΚΕΛ, δεν συμβάλει στον σκοπό, τον οποίο ευαγγελίζεται, είναι ακόμα μια λαϊκίστικη προσέγγιση, για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.

Το ΑΚΕΛ, δε θα αναλάβει καμιά ευθύνη για τη διαφθορά, ανέφερε ο κ. Πελεκάνος, ούτε για την αντίληψη που έχει ο κόσμος. Οι συμπολίτες μας, πρόσθεσε ότι θυμούνται ποιοι ήταν στο σκάνδαλο της Δρομολαξιάς και ποιου κόμματος, Βουλευτής παρουσιαζόταν στο βίντεο  του Al Jazeera.

Περισσότερα στο βίντεο

Adblock test (Why?)

Read this on ΕΛΑΜ