Από: ΡΙΚ

Εκδήλωση Διαμαρτυρίας για την Μαρίνα Λάρνακας

Εκδήλωση Διαμαρτυρίας για την Μαρίνα Λάρνακας
Δημοσιεύθηκε: Σεπτεμβρίου 07, 2024-13:54 View: 18

Κρατώντας πανό στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως "το κράτος μας διώχνει από την Λάρνακα και από την Κύπρο", "Μαρίνα και Λιμάνι Λάρνακας,Τερματικό Βασιλικού διαφθορά και ανικανότητα", τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Ελλιμενισμένων Σκαφών στην Μαρίνα Λάρνακας πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Κρίς Στέκας δήλωσε πως η διαμαρτυρία αφορά τους χειρισμούς του κράτους και ειδικά του Υπουργείου Μεταφορών για το θέμα της Μαρίνας Λάρνακας.

Η Μαρίνα Λάρνακας, είπε, διοικείται και ανήκει σήμερα στο Υπουργείο Μεταφορών το οποίο επέλεξε και ανέθεσε την μεγάλη επένδυση στην ΚΙΤΙΟΝ, παρακολουθούσε την πρόοδο του μεγάλου έργου και ενθάρρυνε, όπως υποστήριξε, την εταιρεία, να βάζει αυξήσεις.

Κατηγόρησε επίσης το Υπουργείο ότι εμμένει σε πρακτικές που συγκρούονται με τις αρχές της ίσης μεταχείρισης και της μη διάκρισης, επιβαρύνοντας τους ιδιοκτήτες σκαφών στην Μαρίνα Λάρνακας με διπλάσια τέλη σε σύγκριση με άλλους κρατικούς χώρους ελλιμενισμού.

Ο κύριος Στέκας πρόσθεσε ότι αξίωση του Σωματείου είναι να γίνουν, αμέσως, κάποια απολύτως απαραίτητα βελτιωτικά έργα στη Μαρίνα Λάρνακας- πρωτίστως η εκβάθυνση της εισόδου της και συντήρηση στις πίσω αποβάθρες.

Δήλωσε επίσης ότι ζητούν συμμετοχή στις συζητήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στα θέματα Μαρίνων και βασικών υποδομών στη Λάρνακα και γενικότερα στην Κύπρο και στις σχετικές επιτροπές.

Οι ιδιοκτήτες ελλιμενισμένων σκαφών πραγματοποίησαν πορεία από την Μαρίνα Λάρνακας μέχρι την είσοδο της λεωφόρου Αθηνών όπου απέκοψαν συμβολικά για λίγα λεπτά την κυκλοφορία.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΕΥΑ / ΣΤΑΥΡΟΣ / ΕΜ

Adblock test (Why?)

Read this on ΡΙΚ